Ο Σταμάτης Κόκοτας έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο, σε ηλικία 85 ετών, και η κηδεία του ανακοινώθηκε πως θα γίνει δημοτική δαπάνη.

«Το άκουσμα της είδησης για την απώλεια του θρυλικού Σταμάτη Κόκοτα μας συντάραξε όλους. Ο Σταμάτης ήταν παλιός Ζωγραφιώτης αλλά και παλιός Δημοτικός Σύμβουλος και η προσφορά του στην πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή της Ελλάδας είναι ανεκτίμητη. Με την ξεχωριστή φωνή και τα υπέροχα τραγούδια του έκανε τη ζωή όλων ομορφότερη και μας συντρόφευε μουσικά για πάρα πολλά χρόνια. Με πρόταση μου η κηδεία του την Τρίτη στο Κοιμητήριο Ζωγράφου θα γίνει με δαπάνη του Δήμου», ανακοίνωσε αρχικά ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας.

Το άκουσμα της είδησης για την απώλεια του θρυλικού Σταμάτη Κόκοτα μας συντάραξε όλους. Ο Σταμάτης ήταν παλιός…

Posted by Βασίλης Θώδας, Δήμαρχος Ζωγράφου on Saturday, October 1, 2022

Το μεσημέρι της Δευτέρας ωστόσο, σε νέα ανακοίνωση του Δήμου Ζωγράφου, αναφέρεται πως η ημερομηνία άλλαξε. Ο Σταμάτης Κόκοτας θα κηδευτεί δημοσία δαπάνη αλλά η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου.

«Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου, θα τελεστεί, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022, στις 12:30μ.μ. η κηδεία του τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα. Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας ανέλαβε την πρωτοβουλία να γίνει με δημοτική δαπάνη η κηδεία του Σταμάτη Κόκκοτα, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς του Ζωγραφιώτη καλλιτέχνη στην πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή του τόπου μας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Μετά την πρωτοβουλία του Δημάρχου Ζωγράφου, η οικογένεια του εκλιπόντος αποφάσισε να ενισχύσει με σημαντικό ποσό τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ζωγράφου στη μνήμη του αείμνηστου Σταμάτη».

Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 η κηδεία του Σταμάτη Κόκκοτα στο Δημοτικό Κοιμητήριο ΖωγράφουΣτον Ιερό Ναό Αγίων…

Posted by ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ on Monday, October 3, 2022

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ