Τα σκαλιά του δημαρχείου ανέβηκε με την εκλεκτή της καριάς του, Μαρία Μαντζουράνη, ο Σπύρος Πώρος. Ο διάσημος φωτογράφος και η επιστήμονας σύζυγός του πλέον παντρεύτηκαν στο Brydon Room του Τσέλσι στο Λονδίνο παρουσία λίγων φίλων και αγαπημένων προσώπων. Το okmag εξασφάλισσε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τον γάμο του ζευγαριού.

Ο Σπύρος Πώρος και η Μαρία Μαντζουράνη είναι μαζί τα τελευταία 2,5 χρόνια και την Πέμπτη 29 Ιουνίου αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να σφραγίσουν τον έρωτά τους με τον πιο ρομαντικό τρόπο.

Η νύφη επέλεξε μια δημιουργία του Βασίλειου Κωστέτσου και ο γαμπρός φόρεσε κοστούμι του σχεδιαστή Γιώργου Παπαδόγαμβρου. Τις βέρες του ζευγαριού σχεδίασε ο Κώστας Γκίκας από το brand κοσμήματα Γκίκας.

Μετά τον γάμο ακολούθησε ένα πάρτι στο bar του Nomad Hotel.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο okmag η Μαρία Μαντζουράνη αποκάλυψε για τη γνωριμάι της με τον Σπύρο Πώρο. «Η γνωριμία μας έγινε μέσω κοινών γνωστών λίγο πριν από την πανδημία. Περνούσαμε ωρες να μιλάμε στο τηλέφωνο κάθε μέρα. Ο Σπύρος βρήκε τρόπο να έρθει στο Λονδίνο και έτσι ήρθαμε πιο κοντά και γίναμε ζευγάρι».

Και συνέχισε: «Ο Σπύρος είναι ένας άνθρωπος που έχει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Η σχέση μας είναι πολύ βαθιά και υπάρχει μια κατανόηση και αυτός είναι ο λόγος που βλέπουμε αυτή η σχέση να γίνεται μακροχρόνια. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες και ο Σπύρος δεν χρειαζόταν να ξαναπαντρευτεί, δεν είχε κανέναν λόγο. Το γεγονός ότι μου είπε «θέλω να είμαστε μαζί και βλέπω τον εαυτό μου να γερνά μαζί σου», αυτό δείχνει μια άλλου είδους ωριμότητα. Με κάνει να αισθάνομαι ότι δεν έχουμε μόνο μια σχέση πάθους, αλλά μια ουσιαστική σχέση που θα αντέξει στον χρόνο».

Με μεγάλη χαρά ο Σπύρος Πώρος την επόμενη μέρα του γάμου του δημοσίευσε φωτογραφία από την όμορφη τελετή και ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές τους.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Η Μαρία Μαντζουράνη ποζάρει με το νυφικό λίγο πριν από τον γάμο με τον Σπύρο Πώρο

Αποκλειστικό – Μαρία Μαντζουράνη: Η σύντροφος του Σπύρου Πώρου μιλά στο okmag για τον γάμο τους στο Λονδίνο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ