Γαμπρός ντύθηκε ο Σπύρος Πώρος έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του Μαρία Μαντζουράνη, με τον γάμο τους να πραγματοποιείται στο Δημαρχείο του Τσέλσι στο Λονδίνο.

Η Μαρία Μαντζουράνη έλαμπε φορώντας το Callas νυφικό δια χειρός Βασίλειου Κωστέτσου, το οποίο επιμελήθηκε ο Τάσος Ρούσσος.

Το okmag εξασφάλισε αποκλειστικά στιγμιότυπα από την προετοιμασία της νύφης στο στο τζάκι του Βασιλικού ανακτόρου στο The Royal Borough of Kensington and Chelsea.

Δείτε φωτογραφίες:

Το love story με τον Σπύρο Πώρο

Η Μαρία Μαντζουράνη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο okmag είχε δηλώσει για τον έρωτά της με τον Σπύρο Πώρο: «Ο Σπύρος είναι ένας άνθρωπος που έχει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Η σχέση μας είναι πολύ βαθιά και υπάρχει μια κατανόηση και αυτός είναι ο λόγος που βλέπουμε αυτή η σχέση να γίνεται μακροχρόνια.

Υπάρχουν πολλές δυσκολίες και ο Σπύρος δεν χρειαζόταν να ξαναπαντρευτεί, δεν είχε κανέναν λόγο. Το γεγονός ότι μου είπε “θέλω να είμαστε μαζί και βλέπω τον εαυτό μου να γερνά μαζί σου”, αυτό δείχνει μια άλλου είδους ωριμότητα. Με κάνει να αισθάνομαι ότι δεν έχουμε μόνο μια σχέση πάθους, αλλά μια ουσιαστική σχέση που θα αντέξει στον χρόνο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ