Το βράδυ της Κυριακής 16/6 έφυγε από τη ζωή ο σύζυγος της Λένας Μαντά, Γιώργος μετά από σοβαρά προβλήματα που είχε με την καρδιά του.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η συγγραφέας το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουνίου με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το ζευγάρι ήταν μαζι για πάνω από 40 χρόνια και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά και εγγόνια. Οι δυο τους ήταν αχώριστοι με τη γνωστή συγγραφέα να εμφανίζεται παντού συνοδευόμενη από τον σύζυγό της.

Η Λένα Μαντά θέλησε να κάνει μια ανάρτηση για να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο που της έστελνε μηνύματα αλλά και να περιγράψει μερικά από τα συναισθήματά της μια μέρα μετά την κηδεία του συζύγου της:

Πέθανε ο σύζυγος της Λένας Μαντά

«Χθες, πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε έναν αληθινά καλό άνθρωπο, μια μεγάλη καρδιά, μια ψυχή βαθιά που τους χωρούσε όλους. Εγώ, δεν χρειάστηκε να κάνω το ίδιο, γιατί ο Γιώργος θα είναι για πάντα μέσα μου. Δεν μπορούμε να χωρίσουμε εμείς. Η φυσική του παρουσία θα λείπει αλλά εκείνος όχι…
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήρθαν, έστειλαν μηνύματα ή έγραψαν σχόλιο κάτω από τις αναρτήσεις μου.

Να ξέρετε ότι τα έχω διαβάσει όλα, ένα προς ένα, αλλά δεν έχω το κουράγιο να απαντήσω προσωπικά στον καθένα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο, μέχρι να μπορώ να ανασάνω ξανά, έστω και με τη μισή μου αναπνοή αφού η άλλη μισή, σαν να έφυγε μαζί του… Σας ευχαριστώ».

Διαβάστε επίσης: Λένα Μαντά: Η σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε ο σύζυγός της και ο ξαφνικός θανατός του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ