Τραγικές ώρες περνά η Λένα Μαντά καθώς το βράδυ της Κυριακής 16/6 έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της μετά από σοβαρά προβλήματα που είχε με την καρδιά του.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η συγγραφέας το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουνίου με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αυτό το βλέμμα σου αγάπησα…Χωρίς αυτό θα πρέπει να ζήσω από δω και πέρα…Χωρίς εσένα…», έγραψε η Λένα Μαντά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Λένα Μαντά είχε αναφέρει για τον σύζυγό της ότι: «Είμαστε μαζί 41 χρόνια. Πριν από επτά χρόνια είχε πάλι πρόβλημα υγείας, είχε περάσει διαχωριστικό ανεύρυσμα αλλά εκείνο ξεπεράστηκε. Τώρα είναι πιο βαριά η κατάσταση. Έχει έρθει η ζωή τούμπα. Τα πάνω κάτω. Έχει αλλάξει όλη η καθημερινότητά μου. Κάνω πράγματα μόνη μου, γιατί δεν μπορεί να κάνει ο Γιώργος. Πηγαίναμε μαζί super market και τώρα δεν μπορούμε να πάμε μαζί. Εκείνος κουβαλούσε τα πάντα. Τώρα μαντέψτε ποιος είναι ο χαμάλης της οικογένειας. Τώρα οδηγώ εγώ, Τώρα δεν μπορεί να είναι πουθενά μαζί μου. Γελάγαμε. Όλες τις εξωτερικές δουλειές τις έκανε ο Γιώργος. 40 χρόνια δεν έχω κουβαλήσει σκουπίδια. Ο Γιώργος ήταν πάντα δίπλα μου, ήταν εισοδηματίας και του άρεσε να είναι μαζί μου πάντα».

Διαβάστε επίσης: Λένα Μαντά: «Ο Γιώργος, ο σύζυγος μου, δεν μπορεί πια να με συνοδεύει. Παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για να περιφέρεται στο σπίτι»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ