Με συγκίνηση και λόγια για το ήθος και τον ακέραιο χαρακτήρα του αποχαιρετούν οι καλλιτέχνες τον σπουδαίο ηθοποιό Κώστα Καζάκο. Έφυγε στα 87 του χρόνια από πολυοργανική ανεπάρκεια, σύμφωνα με το ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού στον οποίο νοσηλευόταν από τον περασμένο Ιούλιο με αναπνευστικά προβλήματα. Συνάδελφοί του και φίλοι δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τη συγκίνησή τους για την απώλειά του. Ανάμεσά του και ο Άγγελος Αντωνόπουλος ο οποίος «λύγισε» αναφερόμενος στον Κώστα Καζάκο.

«Για μένα ήταν σχεδόν οικογένεια και ο Κώστας Καζάκος και ο Κωνσταντίνος. Η αγάπη μου είναι πάρα πολύ μεγάλη και η στεναχώρια είναι τεράστια», δήλωσε η Ελισάβετ Μουτάφη.

«Κώστα καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων. Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος που όλοι αγαπήσαμε πολύ», έγραψε για εκείνον ο Ντίνος Καρύδης.

«Καλό ταξίδι αγαπημένε Κώστα Καζάκο. Τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια. Κωνσταντίνε μου κουράγιο», ανέφερε μέσα από τον λογαριασμό του ο Γιάννης Κότσιρας.

Καλό ταξίδι αγαπημένε Κώστα Καζάκο.Τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια.Κωνσταντίνε μου κουράγιο[email protected]#kostas_kazakos #rip

Posted by Γιάννης Κότσιρας – Yiannis Kotsiras on Tuesday, September 13, 2022

«Εδώ κλαίμε. Κλαίμε γιατί έφυγε ένα ιερό τέρας της τέχνης, ένας άνθρωπος που δεν ξέχασε ποτέ την καταγωγή του, τα γεννοφάσκια του, που ήταν δίπλα στους αγώνες του απλού ανθρώπου, ένας ολοκληρωμένος κι απλός άνθρωπος. Εδώ κλαίμε. Όχι όταν φεύγουν ολιγάρχες που ευθύνονται για την καταδίκη και τον θάνατο Ελληνοκυπρίων! Εδώ να σας δω, πόσες και τι είδους αναρτήσεις θα κάνετε.
Εδώ. Γιατί οι πραγματικοί βασιλιάδες, φτιάχνονται από χώμα και νερό, όπως ο Κωστας Καζάκος. Καλό ταξίδι μέγιστε, όμορφε άνθρωπε», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Χρήστος Δάντης.

«Ήταν ένας συγκλονιστικός ηθοποιός και ένας καταπληκτικός, σοφός άνθρωπος. Πόσο φτωχές οι λέξεις, καλό ταξίδι στο φως», ήταν τα λόγια της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου η οποία είχε βρεθεί μαζί του στη θεατρική σκηνή.

Με μια φωτογραφία του με τη Τζένη Καρέζη τον αποχαιρέτησε η Άννα Χατζησοφιά γράφοντας: «Εμείς θα τους θυμόμαστε πάντα έτσι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ