Ο θάνατος του Κώστα Καζάκου βύθισε σε θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο. Συνάδελφοί του ηθοποιοί όπως ο Γιάννης Βογιατζής, ο Άγγελος Αντωνόπουλος, η Λίλα Καφαντάρη και ο Νίκος Γαλανός μίλησαν στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την απώλειά του. Ό Άγγελος Αντωνόπουλος δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς αναφερόμενος στον Κώστα Καζάκο.

«Εγώ τι μπορώ να πω; Δεν είναι απώλεια. Ο Καζάκος είναι παρών, δεν μπορεί να μην είναι παρών ο Κάζακος», είπε και η φωνή του «έσπασε».

Στα χρόνια της καλλιτεχνικής τους πορείας οι δύο άντρες είχαν συνεργαστεί αρκετές φορές. Μάλιστα, στο παρελθόν, ο Κώστας Καζάκος είχε αποκαλύψει ότι ο Άγγελος Αντωνόπουλος ήταν ο μόνος που γνώριζε τι συνέβαινε όταν αρρώστησε η Τζένη Καρέζη.

«Ο Άγγελος έχει χαρακτηριστικά σπάνια. Έφερε καινούργιο αέρα στο θέατρο. Γεννήθηκε στην Αρχαία Ολυμπία ένας λόρδος» είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Καζάκος, μιλώντας για τον Άγγελο Αντωνόπουλο.

«Γινόντουσαν κάτι ξενύχτια με το τάβλι και θυμάμαι τότε που αρρώστησε η Τζένη το 88′ όταν και εκδηλώθηκε η αρρώστια της, ήταν ο μόνος άνθρωπος που ήξερε τι συνέβαινε. Και κάναμε τότε την τελευταία παράσταση του “Βυσσινόκηπου” χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα και έγινε μια σπουδαία παράσταση σαν να ήξερε όλος ο κόσμος τι συνέβαινε», είχε αναφέρει συγκεκριμένα πριν καιρό στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ