Ήταν 6 Αυγούστου 2022 όταν έγινε γνωστό πως η Κλόι Καρντάσιαν και ο Τρίσταν Τόμπσον έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.

Η παρένθετη μητέρα έφερε στον κόσμο τον γιο τους και το ζευγάρι έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. Μέχρι πρότινος όλοι πιστεύαμε πως αυτή ήταν και η ημέρα που γεννήθηκε ο μικρός, όμως σήμερα η Κλόι άλλαξε αυτό που ξέραμε.

Ο γιος της γεννήθηκε πριν από έναν χρόνο σαν σήμερα και η reality star έκανε μια ανάρτηση στο Instagram account της για να του ευχηθεί.

Οι ευχές της Κλόι για τα γενέθλιά του Τέιτουμ

Ο μικρός Τέιτουμ σήμερα γίνεται ενός έτους και η reality star έκανε ένα post προκειμένου να του ευχηθεί χρόνια πολλά.

Μάλιστα την ανάρτηση της συνόδευε ένα αρκετά μακροσκελές μήνυμα.

«Χρόνια πολλά γλυκέ μου γιε! Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Θεός σου δίνει αυτό που χρειάζεσαι και εγώ σε χρειαζόμουν. Ο Θεός ήξερε ότι η καρδιά μου σε χρειαζόταν.

Χρειαζόμουν το γλυκό και πολύτιμο χαμόγελό σου. Χρειαζόμουν το αγγελικό σου πνεύμα. Χρειαζόμουν μια αγάπη που μόνο εσύ θα μπορούσες να μου δώσεις.

Χρειαζόμουν τον γιο μου. Είμαι τόσο περήφανη που είμαι η μαμά σου. Τόσο περήφανοι για την αγάπη και το γέλιο που έχουμε στο σπίτι μας. Τόσο περήφανη για το όμορφο, ευγενικό, στοργικό, μεταδοτικό πνεύμα σου. Φωτίζεται κάθε δωμάτιο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλοι χαμογελούν όταν σε κοιτάζουν! Ιδιαίτερα η Τρου είναι τόσο περήφανη που σε αποκαλεί δικό της.

Τέιτουμ, έχεις αλλάξει τη ζωή μου και της Τρουγια πάντα. Σε χρειαζόμασταν και οι δύο. Ήξερα ότι θα ήταν μια φανταστική, στοργική μεγαλύτερη αδερφή, αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ την αγάπη και τον δεσμό που έχετε ήδη. Και οι δύο μου θυμίζετε τόσο πολύ τον θείο Ρομπ και εμένα. Ταιριάζει γιατί νομίζω ότι μοιάζετε πάρα πολύ με τον θείο σας. (Που σημαίνει ότι νομίζω ότι μοιάζεις και με τον μπαμπά μου).

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι ήδη ενός. Χρόνια πολλά γλυκό μου μωρό.

Η μαμά και η TuTu αγαπούν τον μικρό μας Αρμένιο».

Οι φωτογραφίες του Τέιτουμ και τα σχόλια των fans

Στην ανάρτηση αυτή η Κλόι είχε συμπεριλάβει και αρκετές φωτογραφίες του γιου της, τόσες , όσες δεν είχαμε δει έναν χρόνο τώρα.

Και αν υπάρχει κάτι που παρατηρήσαμε τόσο εμείς, όσο και οι fans της είναι πως ο μικρός είναι ίδιος με τον αδερφό της Κλόι, Ρομπ Καρντάσιαν, κάτι που πιστεύει και η ίδια.

Πολύ δυνατά αυτά τα γονίδια εν τέλει.

Διαβάστε επίσης:

Κλόι Καρντάσιαν: Είδαμε πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της στο trailer της σειράς Kardashians

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ