Ο γιος της Κλόι Καρντάσιαν, Τέιτουμ, έκανε μια αξιολάτρευτη εμφάνιση στο teaser για το επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας του The Kardashians.

Η 39χρονη η οποία έγινε πρωτοσέλιδο για την επίδειξη των κοιλιακών της την περασμένη εβδομάδα υποδέχτηκε τον Τέιτουμ μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιούλιο του 2022, το δεύτερο παιδί της με τον πρώην Τρίσταν Τόμπσον, με τον μικρό να κάνει σύντομες εμφανίσεις στα social χωρίς ωστόσο να βλέπουμε το πρόσωπό του.

Backgrid USA

Φαίνεται όμως ότι οι θαυμαστές θα έχουν την ευκαιρία να δουν καλύτερα τον γιο της στο ένατο και προτελευταίο επεισόδιο της 3ης σεζόν των Kardashians, όταν ο μπασκετμπολίστας, θα φέρει τον Τέιτουμ στο σπίτι της Κλόι.

«Σας ευχαριστώ πολύ για μένα και την οικογένειά μου. Ξέρετε, δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εσάς παιδιά αυτή τη στιγμή», λέει ο Τρίσταν, καθώς η Κρις σκουπίζει τα δάκρυα από τα μάτια της καθώς το βίντεο φτάνει στο τέλος του.

Η εξομολόγηση της Κλόι για τις δυσκολίες να συνδεθεί με τον γιο της

Τον περασμένο μήνα, κατά τη διάρκεια του τρίτου επεισοδίου της 3ης σεζόν των Kardashians, η Κλόι  μίλησε στη μητέρα της για την αποτυχία της να «συνδεθεί» με το παιδί που γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας.

«Νιώθω ένοχη», αφού δεν έχει καταφέρει ακόμα να «συνδεθεί» με τον γιο της, τρεις μήνες μετά τη γέννησή του, είπε η Κλόι στην Κρις.

Η Κρις τη ρώτησε πως νιώθει τρεις μήνες αργότερα – για την όλη διαδικασία παρένθετης μητρότητας και η Κλόι λέει: «Όταν το συγκρίνεις μεταξύ της Τρου και εκείνου, είναι μια πολύ διαφορετική εμπειρία, η σύνδεση.

Με την Τρου, μου πήρε μερικές μέρες, για να πω, “Εντάξει, αυτή είναι η κόρη μου και το λάτρευα πολύ”, αλλά μόνο μέρες. Μαζί του, μου παίρνει μήνες. Τον αγαπώ και αγαπώ τα παιδιά, αλλά σίγουρα δεν έχω ακόμα αυτόν τον πλήρη δεσμό, αλλά τόσοι πολλοί άνθρωποι λένε ότι χρειάζεται χρόνος», είπε η Κλόι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ