Τα γενεθλιά του έχει σήμερα ο Ρομπ Καρντάσιαν και η Κλόι του ευχήθηκε χρόνια πολλά μέσα από το Instagram account της.

Η ανάρτησή της Κλόι Καρντάσιαν είχε φωτογραφίες τόσο από την παιδική τους ηλικία, όσο και πιο πρόσφατες. Την ανάρτηση της συνόδευε ένα μακροσκελές κείμενο.

«Τα πιο χαρούμενα γενέθλια στο μικρό μου αγόρι!

Ρόμπερτ δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη ή μεγαλύτερη τιμή να πω ότι είμαι η αδερφή σου. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη που ζω τη ζωή μαζί σου. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο τυχερή που μπορώ να σε καλέσω όποτε θέλω για το τίποτα.

Και το πιο ωραίο μέρος είναι ότι απαντάς στο τηλέφωνο για μένα χα! Ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα για τη σχέση μας και τη σχέση που έχουν τα παιδιά μας. Ο Θεός είχε πάντα ένα σχέδιο!! Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευλογημένη ή ενθουσιασμένη που έχω μια ολόκληρη ζωή μαζί σου! Ειλικρινά είσαι ένα από τα πιο αγαπημένα, υστερικά, ευγενικά και μεγαλειώδη ανθρώπινα όντα που έχω γνωρίσει ποτέ. Το να είμαι αδερφή σου είναι απόλυτο προνόμιο. Χρόνια πολλά βασιλιά @robkardashianofficial

Η ευχή μου για σένα είναι ένα εκατομμύριο ευχές Και να πραγματοποιηθούν όλες. Γίνε ο καλύτερος άνθρωπος που μπορείς να είσαι. Κάνε πράγματα που σε κάνουν περήφανο. Για να έχεις ευγνωμοσύνη ακόμα και για τα πιο μικρά πράγματα. Να περιβάλλεις τον εαυτό σου με ανθρώπους που βγάζουν το καλύτερο από εσένα. Πίστεψε στον εαυτό σου και στο ταξίδι σου.

Συνέχισε να είσαι ακριβώς αυτό που είσαι, στοργικός, συμπονετικός, έξυπνος, με σεβασμό. Άφησε την πίεση που σου έχει ασκήσει στο παρελθόν. Μην προσπαθείς να είσαι τέλειος, απλά προσπάθησε να είσαι καλύτερος από ό,τι ήσουν χθες.

Σε αγαπώ!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ