Τα γενέθλιά του είχε στις 28 Ιουλίου 2023 ο γιος της Κλόι Καρντάσιαν, Τέιτουμ.

Ο μικρός της γιος έγινε ενός έτους και η reality star έγραψε ένα πολύ συγκινητικό post, το οποίο δημοσίευσε ανήμερα των γενεθλίων του.

«Χρόνια πολλά γλυκέ μου γιε! Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Θεός σου δίνει αυτό που χρειάζεσαι και εγώ σε χρειαζόμουν. Ο Θεός ήξερε ότι η καρδιά μου σε χρειαζόταν.

Χρειαζόμουν το γλυκό και πολύτιμο χαμόγελό σου. Χρειαζόμουν το αγγελικό σου πνεύμα. Χρειαζόμουν μια αγάπη που μόνο εσύ θα μπορούσες να μου δώσεις.

Χρειαζόμουν τον γιο μου. Είμαι τόσο περήφανη που είμαι η μαμά σου. Τόσο περήφανοι για την αγάπη και το γέλιο που έχουμε στο σπίτι μας. Τόσο περήφανη για το όμορφο, ευγενικό, στοργικό, μεταδοτικό πνεύμα σου. Φωτίζεται κάθε δωμάτιο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλοι χαμογελούν όταν σε κοιτάζουν! Ιδιαίτερα η Τρου είναι τόσο περήφανη που σε αποκαλεί δικό της», έγραφε μεταξύ άλλων σε ένα post με φωτογραφίες  που δεν είχαμε δει ξανά.

Το εντυπωσιακό του πάρτι

Λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο πριν η Κλόι Καρντάσιαν ανέβασε στο Instagram account της δύο post με φωτογραφίες από το άκρως εντυπωσιακό πάρτι που διοργάνωσε για τον μονάκριβο γιο της, Τέιτουμ.

Γαλάζιο και λευκό επικρατούσαν στα χρώματα του στολισμού, πλήθος μπαλονιών και γλυκά και αλμυρά εδέσματα συνέθεταν το πάρτι του μικρού Τέιτουμ.

Το θέμα του πάρτι πλανήτες, διαστημόπλοια και αστροναύτες. Φυσικά δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες της Κλόι με τα παιδιά της που ήταν και το highlight του πάρτι.

Διαβάστε επίσης:

Κλόι Καρντάσιαν: Ο γιος της έγινε ενός και το γιορτάζει – «Είμαι περήφανη που είμαι μαμά σου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ