Για δεύτερη φορά γονείς έγιναν η Κλόι Καρντάσιαν και ο Τρίσταν Τόμσον. Το πρώην ζευγάρι που έχει ήδη μια κόρη, την Τρου υποδέχθηκε το νέο μέλος της οικογένειας, μέσω παρένθετης μητέρας αυτή τη φορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Page Six, η παρένθετη μητέρα που κυοφορούσε το μωρό, έφερε στον κόσμο τον γιο της τηλεπερσόνας και του μπασκετμπολίστα.

Και μπορεί το σκάνδαλο με την απιστία του άσου του NBA να έφερε τριγμούς στη σχέση του με την Κλόι Καρντάσιαν, οι δυο τους όμως είχαν αποφασίσει πολύ πριν να αποκτήσουν ένα μωρό με παρένθετη μητέρα. Έτσι, ο ερχομός του γιου δεν θα μπορούσε να μην ενώσει και πάλι την οικογένειά. Χωρίς να είναι βέβαια γνωστό αν το ζευγάρι θα είναι και πάλι μαζί όπως παλιά.

«Η Κλόι είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη μητέρα για την ευλογία που της έδωσε. Θα θέλαμε να ζητήσουμε ιδιωτικότητα, ώστε η Κλόι να μπορέσει να επικεντρωθεί στην οικογένειά της», είχε αναφέρει άτομο από το στενό περιβάλλον της οικογένειας Καρντάσιαν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η γέννηση του νέου μέλος της οικογένειας έφερε μεγάλη χαρά. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό αν θα υπάρξει προσπάθεια επανασύνδεσης ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, μιας και όπως είχε γίνει γνωστό μετά την αποκάλυψη της απιστίας του Τρίσταν Τόμσον, η Κλόι είχε προχωρήσει τη ζωή της.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ