Η Μαρία Τζομπανάκη πάντρεψε το περασμένο καλοκαίρι τον μοναχογιό της Ορφέα Αυγουστίδη με τον αγαπημένη του Γεωργία Κρασσά και έλαμπε από ευτυχία. Μια ευτυχία που συμπλήρωσε και ο εγγονός της. Το βράδυ της Πέμπτης, η ηθοποιός ως Καλλιόπη στη σειρά «Σασμός», πάντρεψε τον γιο της Μαθιό με την αγαπημένη του Βασιλική.

Στις αρχές του 1985 η Μαρία Τζομπανάκη, είχε παντρευτεί τον γνωστό ηθοποιό Ντίνο Αυγουστίδη και καρπός αυτού του γάμου, ήταν ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης. Ο γνωστός φωτογράφος Κλεισθένης Δασκαλάκος, προσωπικός φωτογράφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, βρέθηκε στο γάμο και απαθανάτισε το ζευγάρι να χαμογελά, λίγο πριν γίνει το μυστήριο. Ο Κλεισθένης Δασκαλάκης έχει φωτογραφήσει τους περισσότερους Έλληνες σταρ από το τέλος της δεκαετίας του ΄50, μέχρι τη δεκαετία του ’80.

Η Μαρία Τζομπανάκη ήταν μια κούκλα μέσα στο λευκό πριγκιπικό φόρεμά της από δαντέλα! Τα μαλλιά στόλιζε ένα λευκό στεφάνι από λουλούδια ενώ στο χέρι της κρατούσε ένα λευκό τριαντάφυλλο.

Πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει για τον Ντίνο Αυγουστίδη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου λέγοντας μεταξύ αλλων. Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι ο τέταρτος αδερφός μου. Είμαστε πολύ συνδεδεμένοι. Φαντάσου ότι βγήκα δημόσια και του είπα ένα τραγούδι για να τον αποχαιρετήσω και να κοινοποιήσω στον κόσμο, ναι χωρίσαμε. Ενώ ήμασταν σε διάσταση… Έπρεπε να τελειώνει αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ