«Μονάχα η αγάπη σου μέσα στην καταιγίδα δίνει στο όνειρο ζωή και στη ζωή ελπίδα», με αυτή τη μαντινάδα να αναγράφεται στο προσκλητήριο ο Μαθιός και η Βασιλική από τη σειρά «Σασμός» μας καλούν στον «γάμο της χρονιάς», όπως τον έχει βαφτίσει το Twitter.

Η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και μέρες. Από τότε που ο Μαθιός με αποφασιστικότητα και χωρίς πολλά πολλά αποφάσισε να κάνει ξανά πρόταση γάμου στη γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένος εδώ και χρόνια. Αυτός ο έρωτας έχει περάσει από 40 κύματα. Η πρώτη τους προσπάθεια να παντρευτούν απέτυχε όταν ο Μαθιός συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας του Άγγελου Σταματάκη.

Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τηλεοπτικά την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 21:00. Ωστόσο οι συντελεστές της σειράς μας δείχνουν ήδη backstage στιγμιότυπα. Ο «γαμπρός» Δημήτρης Λάλος δημοσίευσε μια ομαδική selfie με τη «νύφη» Μαριλίτα Λαμπροπούλου, τον γιο της και τους καλεσμένους τους μέσα από την εκκλησία όπου πραγματοποιήθηκε το γύρισμα της σειράς «Σασμός» για τον γάμο.

Φωτογραφία με τη Βασιλική και τον Μαθιό ντυμένους νύφη και γαμπρό δημοσίευσε και ο συνθέτης Νίκος Τερζής ο οποίος υπογράφει τη μουσική στα τραγούδια που «ντύνουν» τη σειρά. «Όλα έτοιμα μαζί με τον κουμπάρο», σχολίασε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ