Στην Ελβετία φαίνεται πως περνούν τις γιορτές η Νίνα Φλορ και ο Φίλιππος, στο μέρος όπου τον Δεκέμβριο του 2020 έκαναν τον πολιτικό τους γάμο. Την πρώτη τους επέτειο την γιόρτασαν με μία φωτογραφία από το ξενοδοχείο όπου έγινε η τελετή στο Σεν Μόριτζ.

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2020, ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η αγαπημένη του παντρεύτηκαν μοιράστηκαν φωτογραφίες από την απόδρασή τους στα χιόνια. Μαζί τους είχαν και τον σκύλο τους ενώ η Νίνα Φλορ ανέλαβε χρέη φωτογράφου.

Στη μία από τις δύο φωτογραφίες που μοιράστηκε διακρίνεται ο σύζυγός της μαζί με τον τετράποδο φίλο τους ενώ η δεύτερη είναι μια selfie.

Ένα χρόνο μετά τον πολιτικό γάμο στην Ελβετία έκαναν και τον θρησκευτικό τους γάμο στην Ελλάδα με την παρουσία όλων των μελών της οικογένειάς τους.

Ο παραμυθένιος γάμος στην Αθήνα

Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό γεμάτο λουλούδια και εντυπωσιακές εμφανίσεις παντρεύτηκαν ο Φίλιππος και η Νίνα Φλορ στη Μητρόπολη Αθηνών. Η νύφη επέλεξε δημιουργία Chanel, ενώ τήρησε την οικογενειακή παράδοση φορώντας την τιάρα-κειμήλιο της μητέρας του γαμπρού, Άννας Μαρίας.

Στην ίδια εκκλησία πριν από 57 χρόνια παντρεύτηκαν και οι γονείς του Φίλιππου, Άννα Μαρία και τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Λόγω των μέτρων κατά του Covid-19, η συμμετοχή των καλεσμένων στη θρησκευτική τελετή στη Μητρόπολη περιορίστηκε μόνο στις οικογένειες και κάποιους στενούς φίλους. Οι υπόλοιποι καλεσμένοι προσκλήθηκαν να παρακολουθήσουν τη ζωντανή ροή της τελετής από την αίθουσα Tudor Hall στο ξενοδοχείο King George.

Κουμπάροι και παράνυμφοι στο ζευγάρι ήταν, μεταξύ άλλων, ο Παύλος, ο Νικόλαος, η Θεοδώρα, η Μαρία Ολυμπία και ο Οδυσσέας Κίμων.

Προτεραιότητα του ζευγαριού ήταν καθ’ όλη την διάρκεια των γαμήλιων εκδηλώσεων να αποτυπωθεί ο χαρακτήρας της Αθήνας και της Ελλάδας καθώς επίσης και ο μοναδικός πολιτισμός του τόπου. Ήταν ιδιαίτερη χαρά του ζευγαριού να μοιραστούν τις ομορφιές της χώρας με τους καλεσμένους τους και να τελέσουν τον γάμο τους στην Αθήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ