Δύσκολες ώρες για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ισχαιμικό επεισόδιο. Όπως αναφέρουν στο ρεπορτάζ τους οι argolikeseidhseis.gr ο τέως βασιλιας Κωνσταντίνος οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος που διαμένει μόνιμα στην Ερμιονίδα διακομίσθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου. Εκεί του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές βοήθειες και σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας του

Αργά το βράδυ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία». Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Η τελευταία επίσημη εμφάνιση

Το τελευταίο διάστημα -και λόγω της πανδημίας- ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Άννα Μαρία έκαναν ελάχιστες και επιλεκτικές εμφανίσεις. Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στα μέσα του Οκτώβρη με αφορμή τον γάμο του γιού τους Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ. Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος βρέθηκε με τα παιδιά του στη Μητρόπολη Αθηνών για το λαμπερό μυστήριο, αλλά και στο γαμήλιο πάρτι του γιου του.

Από τον γάμο του Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ (NDP).

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ