Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν στις 23 Οκτωβρίου η Νίνα Φλορ και ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππος. Το ζευγάρι ήρθε στην Ελλάδα και παντρεύτηκε στη Μητρόπολη Αθηνων. Και τώρα η Νίνα Φλορ έκανε την πρώτη ανάρτηση για τον γάμο της.

Η γαμήλια τελετή διεξήχθη στην ελληνική γλώσσα. Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος Β’ χοροστάτησε του ιερού μυστηρίου.

Λόγω των μέτρων κατά του Covid-19, η συμμετοχή των καλεσμένων στη θρησκευτική τελετή στη Μητρόπολη ήταν περιορισμένη. Σε αυτήν βρέθηκαν μόνο οι οικογένειες και κάποιοι στενοί φίλοι. Οι υπόλοιποι καλεσμένοι προσκλήθηκαν να παρακολουθήσουν τη ζωντανή ροή της τελετής από την αίθουσα Tudor Hall στο ξενοδοχείο King George.

Κουμπάροι και παράνυμφοι στο ζευγάρι ήταν, μεταξύ άλλων, ο Παύλος, ο Νικόλαος, η Θεοδώρα, η Μαρία Ολυμπία και ο Οδυσσέας Κίμων.

Προτεραιότητα του ζευγαριού ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια των γαμήλιων εκδηλώσεων ήταν να αποτυπωθεί ο χαρακτήρας της Αθήνας και ο μοναδικός πολιτισμός του τόπου.

Γαμήλια δεξίωση με ελληνικό «αέρα»

Μετά την τελετή ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου στο Ζάππειο. Από τους πρώτους που έφτασαν στη γαμήλια δεξίωση ήταν η οικογένεια του Φίλιππου και της Νίνα Φλορ ενώ στη λίστα με τους υψηλούς προσκεκλημένους ήταν γαλαζοαίματοι και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Νίνα Φλορ έλαμπε από ευτυχία στον γάμο της στο πλευρό του αγαπημένου της Φιλίππου. Ως τώρα, μάλιστα, είχαμε δει πολλές εικόνες από τη γαμήλια τελετή και αναρτήσεις από τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας. Τώρα όμως, η νύφη έκανε την πρώτη ανάρτησή της και δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τον Φίλιππο.

Συγκεκριμένα, η Νίνα Φλορ δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της. Πρόκειται για το φιλί που αντάλλαξε με τον σύζυγό της έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών. στη λεζάντα της φωτογραφίας μάλιστα έγραψε την ημερομηνία του γάμου τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ