Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή της ΕΡΤ, Δημήτρη Γιαγτζόλου σήμερα τα ξημερώματα, ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής. Ο Δημήτρης ξεκίνησε να φύγει από το σπίτι του στις 3.20 το πρωί καθώς κάνει ραδιοφωνική εκπομπή καθημερινά στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 5:00 με 7:00. Βγαίνοντας από το σπίτι του, έμεινε κυριολεκτικά άφωνος, αφού έλειπε όλο το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου του το οποίο είχε παρκάρει το προηγούμενο βράδυ, όπως κάθε βράδυ στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου μένει.

Ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου, που παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο την εκπομπή «2 στις 10» στην ΕΡΤ, μαζί με την Ζωή Κρονάκη, περιγράφει στο okmag, όσα έζησε τα ξημερώματα πηγαίνοντας να πάρει το αυτοκίνητό του για να πάει στο ραδιόφωνο.

«Βλέπω από το τζάμι της εισόδου να λείπει ένα μεγάλο μέρος του αυτοκινήτου. Στην αρχή δε βγαίνω, έξω στην πυλωτή γιατί φοβάμαι μήπως είναι οι κλέφτες εκεί και μου την έχουν στημένη. Τελικά βγαίνω κάνοντας θόρυβο έτσι ώστε αν ήταν κάποιος, να φύγει.

Βρίσκω το τζάμι της πόρτας του οδηγού λυγισμένο. Άνοιξαν την πόρτα του οδηγού, μετά το καπό και ξήλωσαν όλο το μπροστινό κομμάτι! Προφυλακτήρα, φώτα προβολείς ομίχλης, μου έκοψαν και τον συναγερμό…

Υποψιάζομαι ότι ήξεραν τι ώρα φεύγω κάθε πρωί και πότε πρέπει να το κάνουν. Γίνονται πολλές κλοπές για ανταλλακτικά στα Yaris. Ήταν το καλύτερο δώρο για τη γιορτή μου! (Γελάει). Σοκαρίστηκα είναι η αλήθεια μόλις το είδα. Σου μαγαρίζουν το μέρος. Είχαν σταμπάρει το πάρκινγκ και το αυτοκίνητό μου. Μετά το σοκ πήγα στη δουλειά μου κανονικά και έκανα εκπομπή» κατέληξε ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου, περιγράφοντας την περιπέτειά του στο okmag.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ