Η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου βρέθηκαν καλεσμένοι την Πέμπτη 8 Ιουνίου στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησαν, μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία τους στην εκπομπή «Δύο στη 1».

Η Ζωή Κρονάκη αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχουν τσακωθεί ενώ περιέγραψε: «Δεν είχαμε κάποια σχέση πριν και νομίζω πως ακόμα ψάχνουμε την χημεία μεταξύ μας. Θα έλεγα πως είναι πολύ σημαντικό με τον άλλον, όσο περνάει ο καιρός, να δένεσαι, να βρίσκεις τα κοινά σου σημεία.

Εμείς στην αρχή ζοριστήκαμε λίγο με τον Δημήτρη και το έχουμε πει αυτό. Ειδικά τον πρώτο μήνα είχαμε και τις εντάσεις μας και τους καβγάδες μας.

Κάναμε έναν ωραίο καβγά, αμέ! Βρεθήκαμε στο γραφείο και έγινε χαμός! Πάνω στον ένα μήνα διαφωνήσαμε και έγινε χαμός. Αυτό έγινε Κυριακή απόγευμα. Τελειώνει η εκπομπή, εγώ τον παίρνω τηλέφωνο, δεν μου μιλάει καλά στο τηλέφωνο και ψυχανεμίζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά.

Είχε γίνει μια παρεξήγηση στον αέρα που δεν την κατάλαβαν οι τηλεθεατές. Δεν μου έλεγε κάτι και μετά άρχισα να τον παίρνω τηλέφωνο την άλλη μέρα και… τίποτα. Δεν μου το σήκωνε».

Τι απάντησε ο συμπαρουσιαστής της;

Ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου σχολίασε με τη σειρά του: «Συναντηθήκαμε, τα είπαμε, φωνάξαμε, ουρλιάξαμε, έκλεισαν οι φωνές, κλάψαμε, αγκαλιαστήκαμε και συνεχίσαμε».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ