Μια βίαιη ληστεία που κατέληξε σε φόνο. Ένα κορίτσι που δίνει μάχη για τη ζωή του, διασωληνομένο στο νοσοκομείο. Μυστικά και αποκαλύψεις που έρχονται σιγά σιγά στο φως της δημοσιότητας. Και ένας κύκλοις εμπλεκομένων όπου όλοι είναι ύποπτοι. Η νέα σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια των χρηστών του Twitter κάθε βράδυ Δευτέρας.

Με διπλό επεισόδιο κάθε Δευτέρα, η ανατρεπτική ψυχολογική σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ που θα μπορούσε κάλλιστα να αναμετρηθεί με τις μεγάλες παραγωγές του Netflix, όπως αναφέρουν οι χρήστες του Twitter κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον.

Η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο, σε μια έντονα ατμοσφαιρική σκηνοθεσία των Αλέξανδρου Πανταζούδη και Αλέκου Κυράνη και σε πρωτότυπο σενάριο του βραβευμένου συγγραφέα στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, Γιάννη Σκαραγκά έχει ιδιαίτερα αναπτυγμένο το στοιχείο του κοινωνικού νουάρ.

Η σειρά αναδεικνύει το θάρρος της νέας γενιάς, την πολυπλοκότητα της σύγχρονης ζωής, αλλά και την εσωτερική δύναμη εκείνων που προσπαθούν να υπερασπιστούν το ανθρώπινο πρόσωπο μιας πόλης που αλλάζει.

Δείτε τα καλύτερα σχόλια στο Twitter για τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι»:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ