Τα tweets της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Φωτεινής Πετρογιάννη προβλήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Ο παρουσιαστής δεν έχασε ευκαιρία να σχολιάσει τη νέα κόντρα που γεννήθηκε στη showbiz.

Aφορμή για την ανταλλαγή των αιχμηρών μηνυμάτων ήταν η συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή «Ελένη». Ακολούθησαν τα σχόλια στο «Πρωινό» που πυροδότησαν το Twitter.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντώντας σε ένα Tweet αναφέρθηκε στη δημοσιογράφο αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που ξεκίνησε να εργάζεται στον Alpha. Η Φωτεινή Πετρογιάννη με τη σειρά της απάντησε τόσο στα social media όσο και μέσα από την εκπομπή.

Η τοποθέτηση του Νίκου Μουτσινά

Αφού προβλήθηκε σχετικό βίντεο με το χρονικό της κόντρας, ο Νίκος Μουτσινάς τοποθετήθηκε λέγοντας: «Χίλιες φορές αυτό από την Πισπιρίγκου στις εκπομπές. Το καταλαβαίνω. Αλλά υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει και κάτι καλύτερο. Αυτές γιατί μαλλιοτραβήχτηκαν στο Twitter; Είναι παλιό Twitter αυτό. Παλιά δεν μαλώναν τόσο πολύ στο Twitter; Πάρα πολύ ωραίο το θέμα. Σύγχρονο.

Κι εγώ δεν κατάλαβα τώρα ποιο είναι το πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι όλοι όσοι δουλεύαμε παλιά στον Alpha γνωρίζαμε ότι η Φωτεινή Πετρογιάννη ήταν φίλη με την κόρη του Κοντομηνά. Δεν με ενδιέφερε τι κάνανε. Αφού δεν πειράζανε εμένα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ