Η συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή «Ελένη» γέννησε αντιδράσεις με τη Φωτεινή Πετρογιάννη να σχολιάζει μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» τα όσα ειπώθηκαν.

Το Twitter πήρε φωτιά με τα σχόλια των χρηστών να προκαλούν την απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που άφησε αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο η Φωτεινή Πετρογιάννη μπήκε ως εργαζόμενη στον Alpha.

Το πρωί της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό»: «Είσαι φίλη με την κόρη του Κοντομηνά. Γι’ αυτό σε ενέπλεξε η Κωνσταντίνα».

H απάντηση της Φωτεινής Πετρογιάννη

Η Φωτεινή Πετρογιάννη πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Έχω την τύχη να συνεργάζομαι με τους μεγαλύτερους παρουσιαστές, δυο τρεις μου έχουν ξεφύγει. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω συνάδελφό μου ή για να κάνω στην πάντα κάποιον άλλο για να βγω εγώ μπροστά. Όσοι έχω συνεργαστεί δεν έχουν να πουν ότι εγώ ποτέ έβλαψα κανέναν, δεν χρησιμοποίησα κανέναν ή κάποια γνωριμία -που απέκτησα πριν 9 χρόνια- για να με κάνει κάτι.

Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί διαβάζω πράγματα που δεν ισχύουν. Ήμουν πάντα χαμηλόμισθη και με το βλέμμα χαμηλωμένο. Εσύ ξέρεις το ήθος μου και πώς δουλεύω και πώς κινούμαι», ενώ συνέχισε αναφερόμενη στη φιλία της με την κόρη του Κοντομηνά: «Γράφτηκε ότι καθάριζε για εμένα ανθρώπους. Δεν έχει γίνει ποτέ αυτό. Είναι προσβολή για μένα και για αυτόν τον άνθρωπο. Ποτέ δεν θα έβλαπτε κανέναν. Είναι τόσο ξεχωριστός άνθρωπος και τόσο διαφορετικός από αυτό που μπορεί να φαντάζεται κανείς.

Τα μηνύματα των συναδέλφων μου και αυτά που λένε για μένα στην τηλεόραση είναι το παράσημό μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ