Μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει αναφορικά με την κόντρα ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φωτεινή Πετρογιάννη. Τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο παρουσιάστριες στο Twitter έδωσαν αφορμή για πρώην συνεργάτες -και όχι μόνο- να πάρουν θέση. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Στιβ Μιλάτος.

Το μοντέλο και παρουσιαστής είχε συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή του Alpha »Μες την καλή χαρά». «Ποτέ δεν είναι αργά να μετανιώσεις για κάτι το οποίο πιστεύεις ότι έχει κάνεις λάθος», σχολίασε αρχικά ο Στιβ Μιλάτος αναφερόμενος στις δηλώσεις της παρουσιάστριας στην Ελένη Μενεγάκη. «Το κατάλαβε την καλύτερη χρονική στιγμή της ζωής της, που γίνεται μητέρα» συνέχισε.

«Τα μηνύματα στο Twitter ήταν λάθος, ο καθένας να κοιτάει την καμπούρα του» είπε για την αρχή της κόντρας των δύο παρουσιαστριών.

Ο ίδιος δεν είχε κάποιο θέμα με την παρουσιάστρια παρά τα όσα ακούγονταν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους. «Η Κωνσταντίνα, ίσως αντέδρασε έτσι επειδή την κουτσομπόλευαν» εξήγησε.

«Δεν αρκεί μια «συγγνώμη”, αλλά δεν αναιρεί την πράξη και τη σκέψη» τόνισε ο Στιβ Μιλάτος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Για τη δική της συνεργασία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε και η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της.

«Να πω κάτι και μετά πείτε ό,τι θέλετε. Με τη Κωνσταντίνα δεν έχω συνεργαστεί τηλεοπτικά. Με τη Φωτεινή έχω συνεργαστεί όταν κάναμε το Λόγω TiVis εδώ στον Alpha. Δεν μου την επέβαλε κανείς. Πέρασε από πολλά δοκιμαστικά. Ήταν πολύ καλή γιατί είχε ατάκα, χιούμορ. Θυμάμαι τότε και με τη συγκεκριμένη διοίκηση – ο Κώστας Σούσουλας ήταν που είναι τώρα στο Mega – με είχαν ρωτήσει κανονικά: ”Σ’αρέσει; Πώς σου φαίνεται”. Δεν μου είχε πει κάποιος ότι πρέπει να πάρεις τη συγκεκριμένη» είπε η παρουσιάστρια του Alpha δίνοντας τη σκυτάλη στους συνεργάτες της.

Με τη σειρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας συμφώνησε καθώς θυμήθηκε τη συνεργασία που είχαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ