Η κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φωτεινή Πετρογιάννη σχολιάστηκε από την εκπομπή «Super Κατερίνα». Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

Η εμπειρία της Κατερίνας Καινούργιου

Αφού προβλήθηκε το βίντεο με το χρονικό της κόντρας η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: «Να πω κάτι και μετά πείτε ό,τι θέλετε. Με τη Κωνσταντίνα δεν έχω συνεργαστεί τηλεοπτικά. Με τη Φωτεινή έχω συνεργαστεί όταν κάναμε το Λόγω TiVis εδώ στον Alpha. Δεν μου την επέβαλε κανείς. Πέρασε από πολλά δοκιμαστικά. Ήταν πολύ καλή γιατί είχε ατάκα, χιούμορ.

Θυμάμαι τότε και με τη συγκεκριμένη διοίκηση – ο Κώστας Σούσουλας ήταν που είναι τώρα στο Mega – με είχαν ρωτήσει κανονικά: ”Σ’αρέσει; Πώς σου φαίνεται”. Δεν μου είχε πει κάποιος ότι πρέπει να πάρεις τη συγκεκριμένη».

Με τη σειρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας συμφώνησε καθώς θυμήθηκε τη συνεργασία που είχαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αφορμή για να ξεσπάσει η κόντρα ανάμεσά τους στάθηκε η συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη και τα σχόλια που ακολούθησαν από την εκπομπή «Πρωινό».

Οι χρήστες του Twitter δεν άργησαν να τοποθετηθούν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να παίρνει θέση δημόσια αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο η Φωτεινή Πετρογιάννη βρέθηκε να εργάζεται στον Alpha.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ