Ο Στέλιος Παρλιάρος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα και τη στήριξη των γονιών του αλλά και στον λόγο που δεν θέλησε ποτέ να κάνει τη δική του οικογένεια.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, EQ και ανέφερε: «Ο πατέρας μου ήταν φίλος για μένα όπως και η μητέρα μου. Ο πατέρας μου μού έδωσε τα φώτα του για να γίνω αυτό που είμαι και με βοήθησε. Εκείνος μου είπε “θα κάνεις αυτό που θες και θα σε βοηθήσω” και ήμουν 18 χρονών. Ήταν πολύ προοδευτικός ο πατέρας μου. Είχα πολλή υποστήριξη γιατί δεν υπήρξα καλός μαθητής. Μου άρεσε να μαθαίνω πράγματα αλλά δεν ήμουν παιδί του θρανίου.

Οι γονείς μου το προσπάθησαν πολύ και τους είπα “θα βρω τον δρόμο μου”. Με στήριξαν όταν ανακάλυψα την ζαχαροπλαστική. Στα 22 μου μού είπε να ανοίξω το δικό μου ζαχαροπλαστείο. Είχα προϋπηρεσία 2,5 χρόνια. Ήταν δύσκολο αλλά είχα όλη την όρεξη και την ενέργεια. Με τη βοήθεια του πατέρα μου την οικονομική και ξεκίνησα να κάνω το δικό μου ζαχαροπλαστείο με μεγάλη επιτυχία»

Στη συνέχει ο Στέλιος Παρλιάρος αναφέρθηκε στον λόγο που δεν θέλησε ποτέ να κάνει τη δική του οικογένεια: «Δε σκέφτηκα ποτέ να κάνω οικογένεια γιατί είμαι και θέλω να είμαι ανεξάρτητος. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια, και ταξίδια περίεργα, να ταξιδεύω όσο πιο μακριά και να ανακαλύπτω άλλους πολιτισμούς, συνέχεια το μυαλό μου φεύγει.

Από μικρός ήξερα τι θέλω. Επειδή μπήκα σε μια δουλειά που δούλευα 20 ώρες τη μέρα, και είχα το οικογενειακό περιβάλλον με την αδελφή μου, τα ανίψια μου, τη μητέρα, τον πατέρα μου τον έχασα νωρίς, δεν είχα την ανάγκη να κάνω οικογένεια.

Μου άρεσε να παίρνω το αεροπλάνο ή το καράβι και να φεύγω…Ταξίδευα και μόνος μου, ήθελα να ανακαλύπτω και πράγματα μόνος μου. Τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου… Η μοναξιά είναι μαγικό πράγμα» είπε ο Στέλιος Παρλιάρος.

Διαβάστε επίσης:

Στέλιος Παρλιάρος για την οικονομική καταστροφή που βίωσε: «Μου έκοψαν το ρεύμα στη δουλειά και έψηνα τα γλυκά στο σπίτι μου»

Στέλιος Παρλιάρος: «Έλεγαν “σε αυτό το μαγαζί μην πηγαίνετε γιατί θα κολλήσετε AIDS”»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ