Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης θα καθίσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την αποπομπή από τους «Ράδιο Αρβύλα» και έπειτα από την αποκάλυψη ότι ο πρώην συνεργάτης της εκπομπής είχε ανεβάσει ερωτικές στιγμές με πρώην σύντροφό του σε πορνογραφικά site, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Συγκεκριμένα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα των Β. Παλαιού και Σπ. Τριάντου στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών, ο πρώην παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» θα καθίσει τον προσεχή Φεβρουάριο στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης-διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή.

Η μήνυση σε βάρος του από την 30χρονη καταγγέλλουσα είχε κατατεθεί ήδη από το 2019, ωστόσο λόγω της πανδημίας το δικαστήριο λάμβανε συνεχώς αναβολές. Η τελευταία ήταν φέτος τον Σεπτέμβριο, οπότε και ο παρουσιαστής δεν εμφανίστηκε καν στη δικαστική αίθουσα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Αντώνης Κανάκης κι η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» θα κινηθούν νομικά εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Οι «Ράδιο Αρβύλα», αφού αρχικά δήλωσαν την στήριξή τους στην κοπέλα και σε όσα υπέστη, ζήτησαν να απομακρυνθεί από τη θέση του. Το ίδιο συνέβη και με ραδιοφωνικό σταθμό στην Κύπρο. Τώρα περνούν στην αντεπίθεση με αγωγή καθώς έχουν πληγεί τόσο προσωπικά όσο κι επαγγελματικά από όσα διέπραξε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Λίλιαν Τσουρλή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: «Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς κι ο Χρήστος Κιούσης έχουν ήδη κινηθεί νομικά με αγωγή εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά όσο κι η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα κι ο Αντώνης Κανάκης ως δημιουργός της.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ