Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Μετά την αποκάλυψη πως ο πρώην συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα» κατηγορείται ότι δημοσίευσε υλικό ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του σε πορνογραφικά site ο Αντώνης Κανάκης ζήτησε την απομάκρυνσή του από την εκπομπή. Λίγα 24ώρα μετά και ενώ η υπόθεσή του έχει γίνει το θέμα συζήτησης των ημερών, διακόπηκε και η συνεργασία του  και με τον ραδιοφωνικό σταθμό Rock Fm 89,2

Στην επίσημη σελίδα στο Facebook του ραδιοφωνικού σταθμού της Λεμεσού έγινε η παρακάτω επίσημη ανακοίνωση: «Η ομάδα του Rock Fm 89,2 σεβόμενη το ακροατήριο της θα ήθελε να ενημερώσει ότι η συνεργασία με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Στάθη Παναγιωτόπουλο έχει διακοπεί και επίσημα καταδικάζοντας παράλληλα πράξεις που προσβάλουν την αξιοπρέπεια κάθε ανθρώπου».

ΑνακοίνωσηΗ ομάδα του Rock Fm 89,2 σεβόμενη το ακροατήριο της θα ήθελε να ενημερώσει οτι η συνεργασία με τον…

Posted by Rock Fm 89.2 Limassol on Wednesday, December 15, 2021

Το χρονικό της αποκάλυψης και η αντίδραση του Αντώνη Κανάκη

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» μετά από τις διαδικτυακές αποκαλύψεις του Ηλία Γκιώνη.

Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ο Ηλίας Γκιώνης αναφερόμενος στην κοινότητα των social media, έκανε μία ανάρτηση λέγοντας «Κάπου εδώ να σας πω ότι σήμερα τα καταφέραμε όλα μαζί και μπράβο σε όλα σας. Επίσης κάπου εδώ να πούμε τον λόγο που έβγαλα εγώ το θέμα. Γιατί θέλαμε πρώτα απ’ όλα να μείνει προστατευμένη η κοπέλα, έπειτα για να είμαστε εμείς η κύρια πηγή είδησης και να μην παραποιηθεί η καταγγελία όπως και έγινε τελικά από αναπαραγωγές τρίτων. Τέλος γιατί η δημοσιογραφία στη χώρα μας έχει αποδείξει πόσο μη αναξιόπιστη και κίτρινη είναι πολλές φορές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ