Τεράστιο είναι το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το δικαστήριο που εκκρεμεί σε βάρος του από πρώην σύντροφό του. Τώρα, όλα δείχνουν πως οι «Ράδιο Αρβύλα» δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τον πρώην συνεργάτη τους. Μετά την αποκάλυψη ότι διέρρευσε ερωτικό περιεχόμενο με προσωπικές του στιγμές με πρώην σύντροφό του σε πορνογραφικά σάιτ χωρίς την άδειά της ο σάλος που ξέσπασε έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις και μαζική οργή τόσο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όσο και για τους επί χρόνια στενούς συνεργάτες του.

Πολλοί πιστεύουν ότι γνώριζαν και τα αφοριστικά σχόλια για τον Αντώνη Κανάκη και την ομάδα του έχουν κατακλύσει τα social media.

Το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πλέον αγεφύρωτο. Όχι μόνο κατέθεσαν αγωγή εναντίον του αλλά πλέον προχωρούν και σε άλλες ενέργειες για να τον διαγράψουν από τις ζωές τους.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πουλόπουλος έψαξε και βρήκε ντοκουμέντο που αποδεικνύει άρχισαν να κατεβάζουν κοινά τους βίντεο από το διαδίκτυο, όχι μόνο της εκπομπής αλλά και προσωπικά τους στιγμιότυπα.

Διαβάστε περισσότερα στο Znews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ