Ντόμινο εξελίξεων για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Μετά την αποκάλυψη ότι ο πρώην συνεργάτης της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» είχε ανεβάσει ερωτικές στιγμές με πρώην σύντροφό του σε πορνογραφικά site, χωρίς τη συγκατάθεσή της, έρχονται στο φως της δημοσιότητας άγνωστες λεπτομέρειες της δράσης και της ζωής του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο σε πονηρά site, ενώ μια γυμνή φωτογραφία του έχει γίνει viral.

Οι πρώην συνεργάτες του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» καταδίκασαν την πράξη του και ζήτησαν να απομακρυνθεί από τη θέση του. Το ίδιο συνέβη και με ραδιοφωνικό σταθμό στην Κύπρο. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό η σύζυγός του γνώριζε τη δράση του, αλλά και τη δικαστική του διαμάχη τον ερχόμενο Φεβρουάριο

Συγκεκριμένα, η κοπέλα που υπέστη σοκ όταν για πρώτη φορα ενημερώθηκε πως ερωτικό video με εκείνη πρωταγωνίστρια υπάρχει σε πορνογραφικό site, αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»: Σε κανάλια και σε γνωστές ιστοσελίδες του διαδικτύου χρησιμοποιούσδε ψευδώνυμο. Δήλωνε άνδρας 55 ετών ενδιαφέρεται για γυναίκες. Εκεί αφού με ενημέρωσε γνωστή μου για την ύπαρξη video όπου με αναγνώρισε, βρήκα 4 video και 300 φωτογραφίες τα οποία είτε τα είχα στείλει για προσωπική χρήση ή τα τραβούσε μόνος του. Δεν γνώριζα πως θα τα δημοσιποιήσει Μεγάλο μέρος από το υλικό είχε τραβηχθεί με τη συγκατάθεσή μου ή εν αγνοία μου».

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως είχε ενημερώσει και την νυν σύντροφό του (και σύζυγό του πια όπως αποκάλυψε η εκπομπή Tlive) για τη δράση του. «Της είπα τι έχει κάνει. Την ενημέρωσα κυρίως για να τη σώσω- δεν ξέρω πώς την τούμπαρε τελικά και την παντρεύτηκε».

Την ίδια στιγμή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και η γυμνή φωτογραφία του έχουν γίνει το θέμα συζήτησης στα social media. Η φωτογραφία δημοσιεύεται στην εφημερίδα Espresso (με καλυμένα το επίμαχο σημείο), ενώ έχει γίνει ήδη viral.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ