Τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό του, Μάρκο Μαέστρι παντρεύτηκε ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας Simon Porte Jacquemus. Το ζευγάρι ανακοίνωσε το ευχάριστο νέο του αρραβώνα του στις 6 Ιουνίου του 2021 και το Σάββατο 27 Αυγούστου του 2022 παντρεύτηκαν στο δημαρχείο του Σαρλεβάλ, στην περιοχή Μπους-ντυ-Ρον στα νότια της Γαλλίας.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2018 και ο γνωστός σχεδιαστής δεν έχει κρύψει ακόμη και μέσα από τις αναρτήσεις του στα social media τον έρωτά του για τον Μάρκο Μαέστρι.

Ο γάμος τους ήταν φυσικά εντυπωσιακός, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Vogue με το ζευγάρι να είναι ιδιαίτερα κομψά ντυμμένο.

Ανάμεσα στους καλεσμένους τους ήταν η Dua Lipa, το μοντέλο Τζιν Ντάμας και η καλλονή σύζυγος του Βινσέν Κασέλ, Τίνα Κουνακέι.

Μετά το δημαρχείο, οι εορτασμοί συνεχίστηκαν στο Château de Bonneval.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο σύζυγος του σχεδιαστή, ο Μάρκο Μαέστρι που έχει ως έδρα του το Παρίσι, είναι ο επικεφαλής του Yoann and Marco, ενός agency που ασχολείται με θέματα εικόνας και analytics, δίνοντας τη δυνατότητα σε πελάτες να συνεργαστούν με influencers και κατ’ επέκταση να αυξήσουν την εμπορική τους δυναμική. Μάλιστα, ο οίκος Jacquemus ήταν ο πρώτος που συνεργάστηκε με το agency Yoann and Marco σε θέματα ψηφιακής επικοινωνίας.