Η Ντρου Μπάριμορ έκανε μια εξομολόγηση στο podcast της Drew’s News, όπου μαζί με τον καλεσμένο Ρος Μάθιους συζήτησαν για τη σειρά του Netflix, How to Build a Sex Room.

Η συζήτηση στράφηκε στο αν θα ήθελαν να χτίσουν έναν από αυτούς τους πονηρούς χώρους στο δικό τους σπίτι, στο οποίο η Μπάριμορ παραδέχτηκε ότι δεν ενδιαφέρεται να κάνει κάτι τέτοιο.

«Μπορώ να καταλάβω κάποια πιο… kinky πράγματα, αλλά δεν θα τα πω ποτέ, είναι μόνο για εμένα», είπε αρχικά. «Άκου, έχω δοκιμάσει τα πάντα. Έχω κάνει τα πάντα. Ίσως για αυτό είμαι τόσο βαρετή τώρα», συμπλήρωσε στη συνέχεια, συνομιλώντας με τον καλεσμένο της, Ρος Μάθιους.

Διευκρίνισε μάλιστα, πως δεν είναι σίγουρη ότι της άρεσαν όλα όσα έκανε, όμως ήθελε να πειραματιστεί. «Ήθελα απλώς να προσπαθήσω. Σήμερα δεν θα έλεγα ναι σε όλα», εξήγησε.

Όπως είπε στη συνέχεια: «Αυτές οι “καυτές” μέρες έχουν περάσει προ πολλούς. Όταν ήμουν νεότερη, είχα όλη την ενέργεια του κόσμου. Τώρα όχι».

Στο παρελθόν, η παρουσιάστρια είχε μπει σε λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, αποκαλύπτοντας ακόμα και τι φωτισμό προτιμά, όταν βρίσκεται σεξουαλικά με κάποιον.

«Δεν μου αρέσουν τα έντονα φώτα. Προτιμώ τον απαλό ή φυσικό φωτισμό, όταν βρισκόμαστε σε εσωτερικούς χώρους. Νομίζω βέβαια, ότι στο αμάξι είναι το καλύτερο», είχε δηλώσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ