Ο Χιου Γκραντ έχει γίνει ξανά trend στα social media εξαιτίας των δηλώσεών του για την πρώην συμπρωταγωνίστριά του Ντρου Μπάριμορ.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Wired, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τον ρόλο του στην ταινία Music & Lyrics, στην οποία υποδυόταν έναν τραγουδιστή που ερωτευόταν την Μπάριμορ.

Η ερώτηση αφορούσε το αν τραγουδούσε ο ίδιος ο Χιου Γκραντ στην ταινία. «Ναι, τραγουδάω, όμως η φωνή μου έχει auto tune πέρα από κάθε φαντασία. Για την ακρίβεια, δεν είναι αλήθεια. Έχω λίγο auto tune, όχι τόσο όσο κάποιοι. Η Ντρου Μπάριμορ ήταν σε αυτή την ταινία μαζί μου και δεν νομίζω να πειραχτεί με αυτό που θα πω πως η φωνή της ήταν τραγική. Έχω ακούσει σκυλιά να γαβγίζουν καλύτερα απ’ ό,τι εκείνη τραγουδάει».

Στη συνέχεια ωστόσο τόνισε πως όταν της έφτιαξαν τη φωνή ακουγόταν καλύτερα από εκείνον καθώς όπως εξήγησε: «έχει καρδιά, φωνή και rock ‘n’ roll».

Η Ντρου Μπάριμορ επέλεξε να απαντήσει με τον δικό της τρόπο. Συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο ερμηνεύει το τραγούδι από την ταινία και το αφιερώνει στον συμπρωταγωνιστή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ