Ο Άντριου Γκάρφιλντ απείχε από το σεξ για 6 μήνες για να χτίσει τον χαρακτήρα του στο Silence το 2016, αλλά η Ντρου Μπάριμορ δεν φαίνεται να εντυπωσιάστηκε με αυτό το επίτευγμα.

Η 47χρονη πρωταγωνίστρια δήλωσε στο talk show της The Drew Barrymore Show ότι θα μπορούσε να κάνει το ίδιο.

«Τι συμβαίνει με μένα που οι έξι μήνες δεν φαίνονται τόσο πολλοί», αστειεύτηκε η Ντρου με τον συνεργάτη συνεργάτη της Ρος Μάθιου να συνεχίζει και με χιούμορ και σχολιάζει ότι αυτός είναι τίτλος, ότι «η Ντρου μπορεί να απέχει για έξι μήνες, σιγά το σπουδαίο».

Τότε η ηθοποιός έκανε μια μικρή διόρθωση ανεβάζοντας κι άλλο τον πήχη. «Για χρόνια!» είπε.

Σε περίπτωση που το χάσατε, η Drew και ο πρώην της Justin Long είχαν πρόσφατα μια συναισθηματική επανένωση στο The Drew Barrymore Show.

Η Ντρου Μπάριμορ δεν διστάζει ποτέ να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική της ζωή. Στο παρελθόν, η παρουσιάστρια είχε μπει σε λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, αποκαλύπτοντας τι φωτισμό προτιμά, όταν βρίσκεται σεξουαλικά με κάποιον.

«Δεν μου αρέσουν τα έντονα φώτα. Προτιμώ τον απαλό ή φυσικό φωτισμό, όταν βρισκόμαστε σε εσωτερικούς χώρους. Νομίζω βέβαια, ότι στο αμάξι είναι το καλύτερο», είχε δηλώσει.

Επιπλέον, η Μπάριμορ είχε δηλώσει ότι υπάρχουν φορές που ονειρεύεται σεξουαλικά πρώην συντρόφους της.

«Κάθε έξι μήνες βλέπω το πιο καυτό όνειρο και λέω “Ω, Θεέ μου”. Και εγώ λέω, «Ω, έχω λίμπιντο και είμαι ζωντανή». Τα όνειρα, είναι ένας ασφαλής χώρος για να επεξεργαστείς πολλά πράγματα», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η Ντρου Μπάριμορ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ