Ο hair stylist των celebrities, Κρις Άπλετον έκανε επίσημο το ειδύλλιό του με τον ηθοποιό του You, Λούκας Γκέιτζ. Μάλιστα προχώρησε σε αυτή την πρωτοβουλία μετά από ενθάρρυνση από την Ντρού Μπάριμορ. Αφού μοιράστηκε φωτογραφίες από κοινές διακοπές τους στο Μεξικό και περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί, ο hair stylist μίλησε για τη σχέση του με τον Γκέιτζ στο The Drew Barrymore Show στις 15 Μαρτίου.

Στο βίντεο, ο 39χρονος beauty expert, εξηγεί στην Μπάριμορ: «Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ερωτευμένος και νιώθω πολύ ευγνώμων που μπορώ να μοιραστώ τον χρόνο μου με κάποιον ξεχωριστό άνθρωπο».

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι το να συναντάς κάποιον με τον οποίο συνδέεσαι πραγματικά είναι πολύ ξεχωριστό». Στη συνέχεια η οικοδέσποινα του σόου έδειξε στην οθόνη μια φωτογραφία από το ταξίδι του ζευγαριού.

Νωρίτερα αυτόν το μήνα, ο 27χρονος Γκέιτζ, ρωτήθηκε για τη φύση της σχέσης του. Τι απάντησε; «Είμαι ανοιχτό βιβλίο για τα περισσότερα πράγματα στη ζωή μου, αλλά έχω ένα πρόβλημα με την κουλτούρα ότι όλοι πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα και ότι τίποτα δεν μπορεί να είναι ιερό. Είναι μια περίεργη γραμμή που ακόμα προσπαθώ να καταλάβω».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Λούκας Γκέιτζ τόνισε ότι αντιστάθηκε στη δημόσια επισήμανση της σεξουαλικότητάς του: «Κατανοώ την εκπροσώπηση και τις φωνές που πρέπει να ακουστούν, αλλά δεν θέλω να κάνω τίποτα με τη θέληση κανενός εκτός από τη δική μου. Αφήστε με να το κάνω όταν είμαι έτοιμος»..

Σημειώστε πως ο Γκέιτζ πρωταγωνίστησε στην πρώτη σεζόν του White Lotus ενώ ήδη τον βλέπουμε στην τέταρτη σεζόν του You δίπλα στον Πεν Μπάντζλι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ