Η Λένα Μαντά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», με αφορμή το νέο της βιβλίο και αναφέρθηκε στις προσωπικές πτυχές της ζωής της.

«Δεν είμαι καθόλου κοινωνική, στις παρουσιάσεις των βιβλίων μου περνάω πολύ δύσκολα. Η συγγραφή είναι μία μοναχική διεργασία. Πρέπει να είσαι εσύ και οι ήρωές σου. Αυτό γίνεται συνήθεια με τα χρόνια. Σαν παιδί χωρισμένων γονιών επειδή η μητέρα μου με άφηνε μόνη μου σπίτι είχα συνηθίσει γι΄αυτό και παρουσιάζω το εξής γελοίο θέαμα… Παραμιλάω. Μιλάω με την ηλεκτρική σκούπα, με τη σιδερώστρα, βρίζω τον υπολογιστή μου. Έχω μόνο μία φίλη γιατί δεν με αντέχουν οι άνθρωποι» τόνισε χαρακτηριστικά η Λένα Μαντά.

«Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου, όπως και με τα παιδιά μου. Λέω πάντα την αλήθεια όσο σκληρή κι αν είναι».

«Η κόρη μου έχει πάρει στοιχεία μου και έχει δοκιμάσει τα δοντάκια της σε μένα πρώτα»

«Η κόρη μου έχει πάρει στοιχεία μου και έχει δοκιμάσει τα δοντάκια της σε μένα πρώτα. Η Μαρία μου έχει απόλυτη αίσθηση της δικαιοσύνης, δεν φυλάει τα λόγια της. Εμένα με τελείωσε. Τέτοιο κλάμα δεν έχω κάνει για κανέναν, ούτε για άντρα ούτε για κανέναν. Η κόρη μου με τσάκισε και με έστειλε στον ψυχολόγο ψυχρά. Ευτυχώς δηλαδή καλό μου έκανε. Είναι πολύ πιο σκληρή γιατί είναι και πιο νέα. Και εγώ στα νιάτα μου ήμουν, τώρα μεγαλώνεις στρογγυλεύουν οι γωνίες».

Διαβάστε επίσης:

Λένα Μαντά: «Είπα σε μία γυναίκα που κοιτούσε τον άνδρα μου ”θα σε φυτέψω”»

Η Λένα Μαντά στο οkmag: «Καμαρώνω την κόρη και τον γαμπρό μου, για τον τρόπο που μεγαλώνουν τον εγγονό μου»

Λένα Μαντά: «Ο άντρας μου είναι σε εξάρτηση από το οξυγόνο, του έχω μηχάνημα στο σπίτι»

Λένα Μαντά: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της κόρης της, Μαρίας

Μαρία Μαντά: H πλούσια μπομπονιέρα του γάμου της κόρης της Λένας Μαντά – «Σε όλα της υπερβολική η νύφη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ