Μια νέα ανάρτηση έκανε η Λένα Μαντά μετά τον γάμο της κόρης της Μαρίας και του Στέλιου Φωτόπουλου, την Παρασκευή.

Η Μαρία Μαντά παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στις 25 Αυγούστου.

Λίγα 24ωρα αργότερα, η Ελληνίδα συγγραφέας των best sellers, θέλησε να κάνει τον δικό της απολογισμό της όμορφης βραδιάς.

Μάλιστα η υπερήφανη γιαγιά σημείωσε: «Ήταν μια υπέροχη βραδιά γεμάτη συγκίνηση αλλά και άπειρο κέφι! Νομίζω ότι την παράσταση έκλεψε ο εγγονός μου που οδήγησε το αυτοκινητάκι του μέχρι την εκκλησία, ενώ από πίσω ακολουθούσε το αυτοκίνητο που οδηγούσε η μαμά του Ευχαριστούμε όλους που ήρθαν και διασκέδασαν μαζί μας! Ευχαριστώ κι εγώ εσάς για τις εκατοντάδες ευχές!».

Σε ένα άλλο post, η Λένα Μαντά δίνει τη δική της συμβουλή σε ζευγάρια. Μάλιστα δίπλα στο κείμενό της δημοσιεύει νέες φωτογραφίας από τον γάμο της κόρης της. Η συγγραφέας ποζάρει με φόντο την πισίνα του πολυτελούς κτήματος της δεξίωση μαζί με του νεόνυμφους.

Η ίδια γράφει: «Στον απόηχο της βραδιάς του γάμου… (και ενώ ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από την κούραση…). Και μια τόση δα υπενθύμιση στα ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν:
Διασκεδάστε τον γάμο σας! Γλεντήστε το! Η νύφη και ο γαμπρός δίνουν τον τόνο της βραδιάς! Αν εσείς περάσετε καλά, το κέφι σας θα είναι μεταδοτικό! Δεν βοηθάει μόνο το ρύζι για να…ριζώσετε! Θέλει γέλιο ο γάμος για ν’ αντέξει! Και όπως λέει η “Λωξάντρα” της Μαρίας Ιορδανίδου:
«Ο γάμος θέλει φρόνηση, θέλει καπατσοσύνη, θέλει λαγού περπατησιά και αητού γληγοροσύνη»!

Διαβάστε εκόμη:

Μαρία Μαντά: H πλούσια μπομπονιέρα του γάμου της κόρης της Λένας Μαντά – «Σε όλα της υπερβολική η νύφη»

Μαρία Μαντά: Η ιδιαίτερα ρομαντική λεπτομέρεια στο νυφικό που επέλεξε η κόρη της Λένας Μαντά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ