Η πρώτη που εντόπισε πως μια πολύ γνωστή Ελληνίδα που εργάζεται ως μοντέλο στην Ελλάδα και το εξωτερικό ρετουσάρει τον εαυτό της στα εξώφυλλα που κάνει σε περιοδικά, μάλιστα μόνο στα δικά της account αφού τα περιοδικά κυκλοφορήσουν (!), ήταν η Soula Glamorous.

Η γνωστή περσόνα και συνεργάτιδα του okmag είχε εντοπίσει το εξώφυλλο της Ιωάννας Μπέλλα σε ξένο περιοδικό, όπως το ίδιο το περιοδικό το είχε δημοσιεύσει στα social media. Και λίγο μετά είχε εντοπίσει το ίδιο εξώφυλλο όπως η ίδια η Ιωάννα το είχε δημοσιεύσει στον δικό της λογαριασμό. Η διαφορά ήταν μεγάλη!

Γιατί; Το μοντέλο είχε ρετουσάρει το πρόσωπό του στο εξώφυλλο που έβαλε στο δικό της Instagram account, αλλάζοντας δραστικά την εικόνα της.

Πριν από λίγη ώρα η Ιωάννα Μπέλλα δημοσίευσε ένα νέο ακόμα εξώφυλλό της, αυτή τη φορά στο ελληνικό περιοδικό Shape, το οποίο είχε γίνει τον Ιανουάριο του 2021.

Βλέποντας όμως το ίδιο εξώφυλλο στο ποστ του Shape πριν από ενάμιση χρόνο βλέπουμε πως απέχει πολύ από αυτό που πόσταρε πριν από λίγο η ίδια η Ιωάννα Μπέλλα.

Τα μάτια έγιναν cat eyes και πρασίνισαν, η μύτη λέπτυνε και τα χείλη έγιναν πιο ζουμερά. Όμορφη βέβαια και πριν και μετά. Όμως, η αρχική της, πιο φυσική εικόνα, είναι πιο εντυπωσιακή και ξεχωριστή γιατί αναδεικνύει την ίδια, ενώ τα φίλτρα κάνουν όλες τις γυναίκες λίγο-πολύ ίδιες. Κρίμα κι άδικο τέτοιο κορίτσι να γίνεται ένα με τα φίλτρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ