Η Ιωάννα Μπέλα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη στιγμή που θύμωσε με κάποια σχόλια που έγιναν στο πρόσωπό της, την προσωπική της ζωή αλλά και τη φιλία στην οποία ένιωσε ότι «έδωσε περισσότερα από όσα άξιζε».

Μου είπες πριν ότι αγαπάς την Ιωάννα. Παλιότερα δεν την αγαπούσες;

Σίγουρα όσο μεγαλώνω με αγαπάω με έναν τρόπο διαφορετικό. Με εκτιμώ περισσότερο. Μαζί με την ηλικία μου μεγαλώνει και η αυτοπεποίθησή μου.

Είσαι ένα παρεξηγημένο παιδί, Ιωάννα;

Δεν ξέρω αν είμαι παρεξηγημένη. Σίγουρα μέσα από το Instagram προβάλλουμε τις πιο λαμπερές πλευρές της ζωής. Αυτό αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να παρεξηγηθεί. Αλλά έτσι είναι αυτή η χώρα όπου ζω, όλοι το ίδιο κάνουν. Η καθημερινότητά μου όμως είναι σαφώς πιο απλή – και εγώ η ίδια είμαι πιο απλή. Είμαι ευγενική με όλους τους ανθρώπους, θα κάνω τις δουλειές του σπιτιού μου…

Προφανώς δεν θέλω να σε βάλω να απολογηθείς για κάτι και όλοι στον χώρο μας λένε ότι είσαι ένα ευγενικό κορίτσι, είδαμε όμως και μια πιο θυμωμένη σου πλευρά τελευταία, όταν απάντησες για τα ρετούς στο Instagram σου.

Δέχομαι τα αρνητικά σχόλια, από την άλλη όμως υπήρχε μια υπερβολή στις αντιδράσεις του κόσμου, είδα να γράφουν τρελά πράγματα. Πράγματα που διαβάζει και η οικογένειά μου.

Έχω διαπιστώσει πάντως ότι έχεις αρκετές φίλες. Συνήθως οι γυναίκες όπως εσύ θεωρούνται λίγο «απειλητικές» για τις άλλες.

Και έχω κρατήσει και φίλες από τα παιδικά μου χρόνια. Η φιλία είναι κάτι σπουδαίο για μένα, τη βάζω μαζί με την οικογένεια. Υπήρχε βέβαια φιλία που με έκανε να πω ότι της έδωσα περισσότερα από όσα άξιζε.

Υπήρξε φίλη που να προσέγγισε ερωτικά σύντροφό σου;

Ευτυχώς δεν έμαθα κάτι τέτοιο ποτέ. Ελπίζω να μην έγινε πίσω από την πλάτη μου. (Γελάει.)

Η απιστία πρέπει να συγχωρείται;

Στο δικό μου το μυαλό όχι. Θεωρώ πως αν γίνει μία φορά, θα ξαναγίνει. Το ίδιο ισχύει και για τη βία στη σχέση.

Είσαι 26 ετών. Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου στα 36;

Με έναν σύντροφο ζωής και δύο –μπορεί και περισσότερα– παιδάκια. Δεν θα ήθελα να παντρευτώ και να χωρίσω, έχω ως πρότυπο τους γονείς μου σε αυτό. Και δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο στις μέρες μας, οπότε θέλω να είμαι προσεκτική. Και σίγουρα να έχω τη δική μου δουλειά.

Σε ρωτάω γιατί πολλές γυναίκες που έκαναν καριέρα ως sex symbols δεν είχαν ευτυχή κατάληξη στην προσωπική τους ζωή.

Για αυτό προσπαθώ να τα κάνω όλα με τη σωστή σειρά. Πρώτα επιδιώκω να προοδεύσω στη δουλειά μου, να έχω τη δική μου εταιρεία μέχρι τα 30 και αφού έχω σταθεί γερά στα πόδια μου και έχω την οικονομική μου ανεξαρτησία, να γνωρίσω τον άνθρωπο που θα γίνει πάνω από όλα ένας καλός πατέρας για τα παιδιά μου.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ