Η Ιωάννα Μπέλλα, που ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στο Ντουμπάι, δημοσίευσε την Τετάρτη 29 Μαρτίου μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που δείχνει τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η Ιωάννα Μπέλλα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο εξωτερικό. Αυτή τη φορά ανήρτησε μια φωτογραφία πορτρέτο με τους φίλους της να της σχολιάζουν θετικά την εμφάνισή της.

Δείτε την ανάρτηση:

Να θυμίσουμε ότι σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πρόσφατα στο περιοδικό ΟΚ! είχε μιλήσει για τις πλαστικές επεμβάσεις που της έχουν χρεώσει ξεκαθαρίζοντας: «Όσον αφορά τις επεμβάσεις, θα πω ότι μία επέμβαση έχω κάνει, στο στήθος μου. Τα υπόλοιπα είναι ενέσιμα. Δεν μπαινοβγαίνω στα χειρουργεία. Ό,τι άλλο έχω κάνει δεν είναι μόνιμο, έξι μήνες κρατάει.

Έγινα γνωστή από το GNTM και είμαι ευγνώμων για αυτό. Εκείνοι είχαν επικοινωνήσει μαζί μου και στον πρώτο και στον δεύτερο κύκλο, οπότε είχα ήδη φύγει στο Λονδίνο. Συζητήθηκα πολύ τότε, ακούστηκαν κάποια πράγματα που είχαν ενοχλήσει και εμένα και, κυρίως, τους γονείς μου. Μετά από ένα διάστημα συνήθισα, κατάλαβα πως ό,τι κι αν έλεγα, κάποιοι θα το ερμήνευαν αρνητικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ