Τι συμβαίνει με το πρόσωπο της Ιωάννας Μπέλλα, ρε παιδιά; Τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε! Ναι, για την πανέμορφη Σταρ Ελλάς μιλάω, την Ιωάννα Μπέλλα, η οποία όπως πολλοί θυμάστε είχε κοπεί στις οντισιόν του πρώτου GNTM λόγω πλαστικών!

Πρόσφατα, λοιπόν, η Ιωάννα ανέβασε εξώφυλλο περιοδικού που κυκλοφορεί στο εξωτερικό -κρίνοντας από την «τοποθεσία» που έβαλε στο account της κυκλοφορεί και στα Αραβικά Εμιράτα- και τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε. Τα «κεντρικά» όμως έψαξαν το πραγματικό εξώφυλλο του περιοδικού, χωρίς το ΕΞΤΡΑ ρετούς, και σας το παρουσιάζουμε για πρώτη φορά εδώ.

Επίσης από τις πηγές των «κεντρικών» μάθαμε πως οι υπεύθυνοι του περιοδικού είναι έξαλλοι με την Ιωάννα μετά την παραμόφωση του εξωφύλλου και δεν θέλει να ξανασυνεργαστεί μαζί της.

Παρόμοια βέβαια περίπτωση με το παραμορφωμένο εξώφυλλο ειναι και η παρακάτω φωτογραφία η οποία ανέβηκε για πρώτη φορά το 2019 με τοποθεσία Θεσσαλονίκη και ξανανέβηκε πριν από λίγες μέρες και πάλι στον λογαριασμό της με τοποθεσία Ντουμπάϊ -και άλλο πρόσωπο!

Γιατί βρε Ιωάννα μου τόσα φίλτρα; Δεν τα χρειάζεσαι. Εγώ ένα έχω να πω. Χαλαρώστε όλες και όλοι με τα φίλτρα και τις πλαστικές, γιατί έτσι όπως πάτε σε λίγο θα γίνετε σαν τα μούτρα μου!

Φιλάκια κολλητούλες,

Soula

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του blog της Soula Glamorous στο okmag.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ