Μια ξεχωριστεί μέρα είναι σήμερα για την Κατερίνα Καινούργιού καθώς κλείνει τα 37 της χρόνια. Γιορτάζει τα γενέθλιά της στο Παρίσι και από το πρωί οι λογαριασμοί της στα social media κατακλύστηκαν από ευχές.

Η ίδια μάλιστα κατά καιρούς έχει μοιραστεί με τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» με καστανά μαλλιά και παιδική αθωότητα ποζάρει στον φακό χαμογελαστή. Ενώ στην επόμενη φωτογραφία βρίσκεται σε μικρότερη ηλικία μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η παρουσιάστρια του Alpha ταξίδεψε στην «πόλη του φωτός» μαζί με τις φίλες της. Η «Super Κατερίνα» λατρεύει τη Γαλλική πρωτεύουσα και σε κάθε ευκαιρία την επισκέπτεται είτε για να γεμίσει τις μπαταρίες της είτε για επαγγελματικούς λόγους.

Αυτή τη φορά βρέθηκε στο Παρίσι για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Αύριο θα σβήσει τα 37 κεράκια και έκανε ένα πρόωρο δώρο στον εαυτό της. «Birthday celebration with my besties», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στην λεζάντα της φωτογραφίας με τις φίλες της, η οποία την έδειχνε το απόγευμα της Παρασκευής στην καμπίνα του αεροπλάνου.

Οι δύο φίλες της που είναι μαζί της και μας τις παρουσίασε με μία κοινή τους φωτογραφία, μόλις έφτασαν στην γαλλική πρωτεύουσα, η Φιόνα και η Μαριλού, είναι οι κολλητές της εδώ και 20 χρόνια. Η Κατερίνα Καινούργιου θα βρεθεί κανονικά από Δευτέρα στο πλατό της εκπομπής της, «Super Κατερίνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ