Στο Παρίσι βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου και μάλιστα με την καλύτερη παρέα. Η παρουσιάστρια του Alpha ταξίδεψε στην «πόλη του φωτός» μαζί με τις φίλες της.

Η «Super Κατερίνα» λατρεύει τη Γαλλική πρωτεύουσα και σε κάθε ευκαιρία την επισκέπτεται είτε για να γεμίσει τις μπαταρίες της είτε για επαγγελματικούς λόγους.

Αυτή τη φορά βρέθηκε στο Παρίσι για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Αύριο θα σβήσει τα 37 κεράκια και έκανε ένα πρόωρο δώρο στον εαυτό της. «Birthday celebration with my besties», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στην λεζάντα της φωτογραφίας με τις φίλες της, η οποία την έδειχνε το απόγευμα της Παρασκευής στην καμπίνα του αεροπλάνου.

Οι δύο φίλες της που είναι μαζί της και μας τις παρουσίασε με μία κοινή τους φωτογραφία, μόλις έφτασαν στην γαλλική πρωτεύουσα, η Φιόνα και η Μαριλού, είναι οι κολλητές της εδώ και 20 χρόνια. Η Κατερίνα Καινούργιου θα βρεθεί κανονικά από Δευτέρα στο πλατό της εκπομπής της, «Super Κατερίνα».

Να υπενθυμίσουμε ότι τη φετινή χρονιά, η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε στο μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει για τον εαυτό της και αυτό δεν είναι άλλο από την κρυοσυντήρηση ωαρίων.

«Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να νιώθει ότι την κατατρέχει ο χρόνος. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να κρίνεται (εν έτη 2022) επειδή έφτασε στα 37 και δεν έχει κάνει παιδί.

Έτσι, λοιπόν, και εγώ… Λίγο πριν κλείσω τα 37 μπήκα σ αυτή την διαδικασία… για να σταματήσει να με αγχώνει κατά κάποιο τρόπο το βιολογικό μου ρολόι κι αφετέρου για να μην ανησυχώ» είχε γράψει μεταξύ άλλων η KatKen σε ανάρτησή της στο Instagram, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ