Το Σαββατοκύριακο, η Κατερίνα Καινούργιου μας «ταξίδεψε» με τις εικόνες της από το μαγευτικό Παρίσι. Πάντα κομψή και με άψογο style σε κάθε στιγμή της ημέρας προσέδωσε στο Instagram feed της ένα “Emily in Paris” vibe. Ο καιρός, μάλιστα, στην Πόλη του Φωτός δεν ευνοεί τις good hair days. Η Κατερίνα Καινούργιου, όμως, υιοθέτησε το χτένισμα που αντιστέκεται στην υγρασία.

Διαβάστε Επίσης: Το δωμάτιου του ξενοδοχείου που έμενε η Κατερίνα Καινούργιου στο Παρίσι

Το χτένισμα που διατηρείται στο 100% στην υγρασία και τη βροχή

Οι χειμερινές ημέρες δεν είναι καλύτεροι φίλοι των μαλλιών μας. Παρόλα αυτά, η beauty guru Κατερίνα Καινούργιου γνωρίζει πως να είναι on point και τις βροχερές ημέρες. Στο παρακάτω story με τη φωτογράφο της Πωλίνα Νιάρχου

Κατερίνα Καινούργιου μαλλιά

θα εντοπίσετε ότι για τη βραδινή έξοδο στο Παρίσι έπιασε μία χαμηλή αλογοουρά με waves. Με αυτό τον έξυπνο τρόπο περιορίζει το φριζάρισμα. Δίνοντας παράλληλα όγκο στη κορυφή προσδίδει θηλυκότητα στο συνολικού look. Μη ξεχνάτε, άλλωστε, ότι επιλέγοντας μία αλογοουρά αναδεικνύεται και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Δύο συμβουλές, που ίσως, δε γνωρίζατε κατά του φριζαρίσματος

Φυσικά και ένα χτένισμα μπορεί να φανεί σωτήριο τις ημέρες με έντονη υγρασία, όμως, υπάρχουν και μερικά tips πολύ βοηθητικά για τις βροχερές ημέρες.

Προτιμήστε ένα sulfate-free σαμπουάν. Τα σαμπουάν που περιέχουν θειικό άλας έχουν την τάση να αφυδατώνουν την τρίχα, το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θέλετε για την αντιμετώπιση του φριζαρίσματος. Προτιμήστε καλύτερα λοιπόν μία σύνθεση πλούσια σε γλυκερίνη, η οποία εισχωρεί στην τρίχα και την ενυδατώνει σε βάθος. Παράλληλα, δημιουργεί εξωτερικά ένα προστατευτικό φιλμ ενάντια στους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Κοιμηθείτε σε μεταξωτή μαξιλαροθήκη. Οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες, αντί των βαμβακερών δε δημιουργούν τριβή. Έτσι, δε ξυπνάτε έχοντας μία ζούγκλα στα μαλλιά σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ