Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μας απογοητεύει ποτέ. Είναι πάντα πρωτοπόρος στην beauty επιλογές της και δίνει έμπνευση σε όλες εμάς τις υπόλοιπες. Αυτή τη φορά η Κατερίνα Καινούργιου, στο ταξίδι της στο Παρίσι, υιοθέτησε το πρώτο χριστουγεννιάτικο μανικιούρ. Κάτι που ακόμα δεν έχουμε δει σε άλλη κυρία της showbiz. Όπως, καταλαβαίνετε έχει, ήδη, κατακτήσει μία θέση στα screenshot του κινητό μας για το αντιγράψουμε τις γιορτινές ημέρες.

Το πρώτο χριστουγεννιάτικο μανικιούρ από την Κατερίνα Καινούργιου

Οι υφές που θα θεωρηθούν οι νικητές των φετινών Χριστουγέννων είναι το glitter και το metallic. Νομίζουμε μετά τους περιορισμούς των προηγούμενων ετών χρειαζομάστε μεγάλες δόσεις λάμψεις για να ανακάμψουμε. Δόσεις που θα στολίσουν τα νύχια και τα βλέφαρα. Το glittery μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου, λοιπόν, είναι η καλύτερη χριστουγεννιάτικη πρόταση για το μανικιούρ σας.

Κατερίνα Καινούργιου μανικιούρ

Ουδέτερη απόχρωση αλλά και αρκετά λαμπερή και εντυπωσιακή για να συνοδέψει τις γιορτινές ημέρες σας. Σε περίπτωση που προτιμήσετε τη glittery υφή συνδυάστέ τη με οβάλ ή αμυγδαλωτό σχήμα νυχιών. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο κομψό από αυτό των τετραγωνισμένων νυχιών.

Πώς να εφαρμόσετε επιτυχώς το glitter στα νυχιά σας;

Για την τέλεια εφαρμογή του glitter στα νύχια σας, θα χρειαστείτε ένα σφουγγαράκι όπως αυτό που απλώνετε το make up, αντί το πινελάκι του μανό.

  • Αφού περάσετε τη βάση για μανικιούρ, πάρτε λίγη ποσότητα από το γκλίτερ και απλώστε την στη γωνία του σφουγγαριού.
  • Εφαρμόστε το glitter στα νύχια ταμποναριστά.
  • Επαναλάβετε μέχρι να καλυφθεί όλη η επιφάνεια των νυχιών.
  • «Κλειδώστε» το glitter και προσθέστε γυαλάδα με top coat.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ