Η αδυναμία που έχει η Ηρώ Μανέ στην κόρη της είναι γνωστή. Η ηθοποιός έχει μιλήσει σε πολλές συνεντεύξεις της για την Φαίδρα Νταϊόγλου. Δεν είναι λίγες και οι φορές που τις έχει απαθανατίσει μαζί ο φωτογραφικός φακός σε κοινές εξορμήσεις. Κυρίως σε θεατρικές εξόδους καθώς και οι δύο αγαπούν το θέατρο και όταν δεν δουλεύουν επιλέγουν να τιμήσουν συναδέλφους τους.

Το βράδυ της Δευτέρας μαμά και κόρη παρακολούθησαν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Μίστερο Μπούφο» στο θέατρο Άνεσις.

«Θα ήταν τελείως διαφορετική η ζωή αν δεν υπήρχε η κόρη μου. Εκεί συμπυκνώνεται το άπαν. Έχω μια πορεία πολύ καλή, ο κόσμος με έχει τιμήσει με την αγάπη του, έχω ευτυχήσει που έκανα καλές δουλειές, αλλά όλα εκεί γυρίζουν. Όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου και κλειδώνουν σκέψεις και αξίες, ανοίγονται άλλοι δρόμοι. Θα μου άρεσε πολύ να ακούσω τη λέξη “γιαγιά”. Η κόρη μου είναι 23 ετών, θα επιλέξει τι θα κάνει στη ζωή της εκείνη», είχε πει η Ηρώ Μανέ τον περασμένο Απρίλιο στο The 2Night Show.

«Δεν ευχόμουν να γίνει ηθοποιός, αλλά ήξερα θα ασχοληθεί με την τέχνη. Έβλεπα κι εγώ στα 4 της τι θέλει και την οδήγησα σε σχολή χορού και τώρα είναι και στο Πάντειο. Όταν η Φαίδρα τελείωνε το δημοτικό είχαν την ανάγκη να την υποστηρίξω. Δεν είχα και καμία σοβαρή πρόταση τότε. Δεν άφησα την καριέρα μου. Πήραν την πορεία τους τα πράγματα», συνέχισε.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ