Καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο «Στούντιο 4» ήταν η Υρώ Μανέ. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν γίνει στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και στον αν είχε ακούσει η ίδια κάποια πράγματα.

«Πάρα πολλά πράγματα τα είχαμε ακούσει και θα το έχετε ακούσει από όλους τους ηθοποιούς που είχατε καλεσμένους. Δεν ξέραμε το μέγεθος και τη φρίκη. Εγώ προσωπικά έπεσα από τα σύννεφα κι είχα σοκαριστεί. Δηλαδή μία εβδομάδα νωρίτερα μιλούσα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού για κάποια πράγματα και καταλαβαίνετε το σοκ που υπέστην, όταν έγινε όλο αυτό» είπε η Υρώ Μανέ.

«Μερικά πράγματα είναι απερίγραπτα και δεν πιστεύεις ότι μπορεί να συμβαίνουν. Ξέραμε για συμπεριφορές απαξιωτικές με εντάσεις, που είχαν την αλαζονεία της εξουσίας και νομίζουν ότι δεν υπάρχουν άλλοι. Αλλά ευτυχώς βλέπεις ότι στη ζωή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου σε μια συγκεκριμένη στιγμή και πραγματικά μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους. Αυτοί που είχαν αλαζονεία κι έπαρση εξουσίας, βλέπεις που βρίσκονται τώρα» συμπλήρωσε η Υρώ Μανέ.

Δείτε το video στο Znews.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ