Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο άνθρωπος απ’ το Παντόλσκ» βρέθηκαν η Υρώ Μανέ με την κόρη της Φαίδρα Νταϊόγλου. Το έργο του Ντιμίτρι Ντανίλοφ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κουτλή. Οι δύο γυναίκες απόλαυσαν επί σκηνής τους Δημήτρη Ήμελλο, Ελένη Κουτσιούμπα, Παναγιώτη Μανουηλίδη, Άρη Μπαλή, Αλέξανδρο Σιάτρα, Γιλμάζ Χουσμέν.

Μαμά και κόρη πόζαραν χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό. Η Φαίδρα Νταϊόγλου είναι χορεύτρια και δασκάλα χορού. Σπούδασε κλασικό και σύγχρονο χορό στη Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Ραλλού Μάνου.

«Θα ήταν τελείως διαφορετική η ζωή αν δεν υπήρχε η κόρη μου. Εκεί συμπυκνώνεται το άπαν. Έχω μια πορεία πολύ καλή, ο κόσμος με έχει τιμήσει με την αγάπη του, έχω ευτυχήσει που έκανα καλές δουλειές, αλλά όλα εκεί γυρίζουν. Όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου και κλειδώνουν σκέψεις και αξίες, ανοίγονται άλλοι δρόμοι. Θα μου άρεσε πολύ να ακούσω τη λέξη “γιαγιά”. Η κόρη μου είναι 23 ετών, θα επιλέξει τι θα κάνει στη ζωή της εκείνη.

Δεν ευχόμουν να γίνει ηθοποιός, αλλά ήξερα θα ασχοληθεί με την τέχνη. Έβλεπα κι εγώ στα 4 της τι θέλει και την οδήγησα σε σχολή χορού και τώρα είναι και στο Πάντειο. Όταν η Φαίδρα τελείωνε το δημοτικό είχαν την ανάγκη να την υποστηρίξω. Δεν είχα και καμία σοβαρή πρόταση τότε. Δεν άφησα την καριέρα μου. Πήραν την πορεία τους τα πράγματα», είχε δηλώσει παλαιότερα η Υρώ Μανέ για την κόρη της, Φαίδρα.

Για την ηθοποιό Υρώ Μανέ η σειρά «Εγκλήματα» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία είναι κάπως συνυφασμένα με την κόρη της. «Μετράω τα “Εγκλήματα” με την ηλικία της κόρης μου. Λέω είναι η Φαίδρα 24, πριν τόσα χρόνια και λες ακόμα είναι επίκαιρο», έχει δηλώσει η ηθοποιός.

Η ηθοποιός είχε τη βοήθεια του συζύγου της και έτσι κατάφερε να συνδυάσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με το μεγάλωμα του παιδιού. «Είχα τον σύζυγό μου που με βοηθούσε πάρα πολύ, το οικογενειακό περιβάλλον με στήριξε, δεν έχω κανένα παράπονο. Βέβαια, την κόρη μου να ρωτήσετε να δούμε τι θα πει. Για το πόσο μπορεί να της έχει μείνει η έλλειψη, ότι μπορεί να ήθελε τη μαμά της πιο πολύ.

Βέβαια, τώρα που μεγάλωσε κι εκείνη κι έχει ακολουθήσει τον καλλιτεχνικό χώρο και καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι… Πάντα τα δικαιολογούσε, γιατί είχαμε ποιοτικό χρόνο με τη Φαίδρα, αλλά τώρα ακόμα πιο πολύ», είχε αναφέρει στο Happy Day.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ