Τις Μηλιές Πηλίου επέλεξε ως προορισμό για φετινό Πάσχα η ηθοποιός. Η Υρώ Μανέ μαζί με την κόρη της Φαίδρα Νταϊόγλου μοιράστηκαν την πιο όμορφη κοινή τους φωτογραφία από το βράδυ της Ανάστασης.

Μαμά και κόρη πόζαραν πίσω από τις φλόγες των λαμπάδων χαμογελαστές. «Χρόνια πολλά με αγάπη και φως στις ζωές μας! Από μένα και τη Φαιδρούλα μου», έγραψε η ηθοποιός.

Όμως δεν ήταν μόνες τους φέτος το Πάσχα, αφού στις Μηλιές Πηλίου βρέθηκαν με πολλούς καλούς φίλους. Ανάμεσά τους και ο Γιάννης Μπέζος με τη Ναταλία Τσαλίκη οι οποίοι πόζαραν μαζί με την Υρώ Μανέ και τον Γιώργο Λιάντο σε μια φωτογραφία.

Η Φαίδρα, η κόρη που έχει αποκτήσει η Υρώ Μανέ με τον Τάσο Νταϊόγλου είναι χορεύτρια και δασκάλα χορού. Σπούδασε κλασικό και σύγχρονο χορό στη Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Ραλλού Μάνου.

«Θα ήταν τελείως διαφορετική η ζωή αν δεν υπήρχε η κόρη μου. Εκεί συμπυκνώνεται το άπαν. Έχω μια πορεία πολύ καλή, ο κόσμος με έχει τιμήσει με την αγάπη του, έχω ευτυχήσει που έκανα καλές δουλειές, αλλά όλα εκεί γυρίζουν. Όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου και κλειδώνουν σκέψεις και αξίες, ανοίγονται άλλοι δρόμοι. Θα μου άρεσε πολύ να ακούσω τη λέξη “γιαγιά”. Η κόρη μου είναι 23 ετών, θα επιλέξει τι θα κάνει στη ζωή της εκείνη.

Δεν ευχόμουν να γίνει ηθοποιός, αλλά ήξερα θα ασχοληθεί με την τέχνη. Έβλεπα κι εγώ στα 4 της τι θέλει και την οδήγησα σε σχολή χορού και τώρα είναι και στο Πάντειο. Όταν η Φαίδρα τελείωνε το δημοτικό είχαν την ανάγκη να την υποστηρίξω. Δεν είχα και καμία σοβαρή πρόταση τότε. Δεν άφησα την καριέρα μου. Πήραν την πορεία τους τα πράγματα», είχε δηλώσει παλαιότερα η Υρώ Μανέ για την κόρη της, Φαίδρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ