Ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι», αναφορικά με τη σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή και Γιώργου Κατσαούνη στο Survivor.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε και τι συμβαίνει με τον δεσμό της ηθοποιού, Γιάννη Λυγνό. Συγκεκριμένα ο Ηλίας Μπόγδανος ανέφερε: «Μου έχει βγάλει ωραίο ήθος ο Σάββας, μου βγάζει κάτι πολύ ωραίο. Η Μυριέλλα, την ξέρω από πριν, την αγαπάω, είναι κάποια πράγματα που με έχουν προβληματίσει. Είναι ένα πολύ αληθινό παιδί. Όταν είχε δείξει το τρέιλερ με το φιλί με τον Κατσαούνη είπα ότι δε γίνεται.

Αλλά ισχύει αυτό που είπε ο Γιάννης Λυγνός, ο σύντροφός της έξω, εκεί νιώθεις μόνος σου, το ξέρω επειδή το έχω ζήσει το σκηνικό. Της Μυριέλλας μπορεί να της βγήκε να θέλει ένα στήριγμα. Δεν το επικροτώ αυτό γιατί έχεις έναν άνθρωπο έξω», ανέφερε ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Από τη στιγμή που ο Γιάννης στηρίζει τη Μυριέλλα, είμαι μαζί του. Γνωρίζω ότι τη στηρίζει ακόμη, την εμπιστεύεται, την αγαπάει. Αν έχει βρει ένα στήριγμα εκεί που της έχει βγει έτσι, ο Γιάννης το επικροτεί», πρόσθεσε ο ίδιος.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε τη Μυριέλλα Κουρεντή να μιλάει για τον Γιάννη Λυγνό με τον Γιώργο Κατσαούνη να πέφτει από τα σύννεφα. O Γιώργος Κατσαούνης  φαίνεται πως βάζει τέλος στο ειδύλλιο με τη Μυριέλλα  καθώς έμαθε για τον Τζον. Ο ενθουσιασμός της Μυριέλλας Κουρεντή για το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor την έκανε να εξομολογηθεί πως είδε στον ύπνο της τον Τζον και περιμένει μήνυμά του.

Όλο αυτό έβγαλε εκτός εαυτού τον Γιώργο Κατσαούνη ο οποίος αντιλήφθηκε ότι η Μυριέλλα με τον Τζον (Γιάννη Λυγνό) είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Ο παίκτης μιλώντας on camera δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του θεωρώντας ότι η Μυριέλλα Κουρεντή τον κοροϊδεύει όλο αυτό το διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ