Ο Γιάννης Λυγνός (John Lygnos) έχει υπάρξει άθελά του ένα από τα πρόσωπα των ημερών. Ο λόγος είναι ότι ο μουσικός είναι ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων του Survivor. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, ενώ μάχεται στο παιχνίδι επιβίωσης, έχει έρθει πολύ κοντά με τον παίκτη των Μαχητών, Γιώργο Κατσαούνη. Οι δυο τους έφτασαν στο σημείο στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor να ανταλλάξουν φιλιά μέσα στην πισίνα, κάτι που έφερε εκρήξεις στην ομάδα των Διάσημων. Όπως ήταν φυσικό, τα βλέμματα στράφηκαν στη συνέχεια στον Γιάννη Λυγνό ώστε να σχολιάσει το γεγονός. Ο ίδιος ωστόσο, διατηρεί χαμηλούς τόνους. «Οι σκηνές με τον Κατσαούνη δεν με τάραξαν. Από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Love It.

Ποιος είναι όμως ο Γιάννης Λυγνός;

Η μουσική είναι η ζωή του

Ξεκίνησε ως μέλος της μαθητικής μέταλ μπάντας Project Zeroed και μέχρι σήμερα δεν έχει σταματήσει να δοκιμάζει πράγματα στον ήχο του προκειμένου να εκφράσει όλα όσα θέλει.

Το 2020 είχε κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο με «Το Κλειδί Του Παραδείσου» από την Panik Records.

Θα έλεγε κανείς ότι έχει γυρίσει όλο τον κόσμο!

Λατρεύει τα ταξίδια και για την ακρίβεια στο βιογραφικό του αναφέρεται ότι ταξίδεψε για πέντε ολόκληρα χρόνια στην Αμερική, στην Ασία, στην Ευρώπη και στην Αφρική.

«Ανακαλύπτοντας ότι η πραγματικότητα δεν σε κάνει απαραίτητα χαρούμενο, αλλά σίγουρα σου ανοίγει τα μάτια», λέει ο ίδιος καθώς μοιράζεται 90 δευτερόλεπτα από το ταξίδι του στην Ινδία.

Στη διάρκεια των ταξιδιών του έκανε διάφορες εμφανίσεις, αλλά ήταν και μια προσωπική διαδρομή στην οποία ανακάλυψε τον εαυτό του. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ακολούθησε έναν διαφορετικό ήχο.

Αγαπάει τα extreme sports

Αγαπάει τα τατουάζ και έχει ήδη «χτυπήσει» αρκετά.

Η μουσική ένωση με τη Μυριέλλα Κουρεντή

Πριν λίγο καιρό αποφάσισαν να ενωθούν μουσικά με τη Μυριέλλα Κουρεντή. «Μετά από σχεδόν δύο χρόνια “αναγκαστικής” μοναξιάς και ενδοσκόπησης, η αληθινή αγάπη μας για την μουσική και η πηγαία ανάγκη μας να εκφραζόμαστε μέσα από αυτήν, μας ένωσε και δημιούργησε τους “Myriella & John”», ανέφεραν σε κοινή τους ανάρτηση.

Σκοπός τους μέσα από τα τραγούδια που συνθέτουν είναι να κάνουν την ψυχή του ακροατή να πετάει. Το είδος της μουσικής τους το ονομάζουν «Groovy Soul Pop from Heavens».

Η γνωριμία με τη Μυριέλλα Κουρεντή

Με τη Μυριέλλα Κουρεντή γνωρίστηκαν σε φωτογράφηση για εταιρεία ρούχων κι αμέσως συνειδητοποίησαν την ιδιαίτερη χημεία ανάμεσά τους, αλλά και καλλιτεχνικά. «Το συναίσθημα που νιώσαμε και νιώθουμε κάθε φορά που δημιουργούμε και παίζουμε μουσική μαζί δεν θα το αντάλλαζα με κανένα άλλο συναίσθημα στον κόσμο. Το ίδιο και η Μυριέλλα», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στην Athens Voice.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ